individueel traject

leiderschapscoaching, individueel traject

eigenheid en talent, nieuw perspectief

Iedere persoon heeft verschillende ‘aangrijppunten’, afhankelijk van de plaats in de organisatie en | of loopbaan of werkplek. ZILT zal mensen op individueel niveau verrassen met hun eigenheid en talent en daarmee nieuw perspectief op ontwikkeling aanreiken. ZILT geeft ook ruimte om conflicten - binnen zichzelf of binnen groep of team - te herkennen, te erkennen en op te lossen. Er wordt vanuit veiligheid een setting gecreëerd van kunnen en durven experimenteren en het kijken naar mogelijkheden. Klantgericht en persoonlijk! Persoonlijk leiderschap staat voorop.

persoonlijk maatwerk, zorgvuldig

Er wordt in overleg met u een programma ontwikkeld dat aansluit op daar waar u staat, uiterst zorgvuldig met oog voor detail.
Naast persoonlijk leiderschap coaching wordt er ook gewerkt met werkvormen die andere beweging creëren. Er wordt gekeken naar en gewerkt met dat wat zich aandient, werkend naar een helder einddoel.

secure base leiderschapscoaching

Henriëtte werkt vanuit de Secure base leiderschapscoaching. Hierin staat Caring en Daring voorop. Vanuit zorgvuldige persoonlijk en bovenal veilige begeleiding -caring- wordt u uitgedaagd -daring- wanneer dit nodig is en blijf ik aanwezig als het moeilijk wordt. De transitiecirkel in veranderingsprocessen doorlopen kan daarbij van belang zijn. Ieder mens is gevormd vanuit de vroege hechting in de gezinssituatie. Patronen en mechanismes van waaruit gereageerd werd kunnen nu niet meer werken. En kunnen zorgen voor stilstaan of botsen in werksituaties. Soms blijkt het dat 'afscheid nemen en rouwen' nog nodig is om daarna weer ruimte te creëren voor nieuwe kansen. Kansen en mogelijkheden die u dicht bij uzelf en met veel energie en plezier zult ervaren.

complexe processen, verbinding

Het gehoord en gezien worden is belangrijk. Verbindingen ervaren en eventuele (complexe) processen kunnen een plaats krijgen.

In de voorbereiding heb ik een gesprek om de vraag en doelstellingen helder te krijgen. Ik werk vanuit passende en verrassende werkvormen naast de secure base leiderschap coaching, die tot goede resultaten kunnen leiden. Plezier in het werken is een belangrijk uitgangspunt.

Uit de talentontwikkeling kunnen onderdelen worden gebruikt of in combinatie worden aangeboden.

Maximale vrijheid ervaren en werken aan uw doelstellingen? In 2024 biedt ZILT dit programma ook op het water aan.

Bel gerust of neem contact op per mail. Welkom

‘Deskundig en zorgvuldig, een inhoudelijk feestje’

'Deskundig en zorgvuldig met oog voor detail en het grote geheel kan Henriëtte duidelijke kaders aangeven die mij werkinhoudelijke nieuwe handvaten hebben aangereikt. Haar verrassende werkvormen inspireren, creëren een andere mindset die mij goede energie hebben gegeven. Het was keer op keer een inhoudelijk feestje welke mijn werk een hernieuwde richting en boost hebben gegeven.’

H. Schaart, Ondernemer Praktijk Schaart

lees meer reacties

individueel traject talent ontwikkeling

 

error: Content is protected !!