individueel traject

individueel traject

eigenheid en talent, nieuw perspectief

Iedere persoon heeft verschillende ‘aangrijppunten’, afhankelijk van de plaats in de organisatie en/of loopbaan of werkplek. ZILT zal mensen op individueel niveau verrassen met hun eigenheid en talent en daarmee nieuw perspectief op ontwikkeling aanreiken. ZILT geeft ook ruimte om conflicten - binnen zichzelf of binnen groep of team - te herkennen, te erkennen en vervolgens op te lossen. Er wordt  een setting gecreëerd van kunnen en durven experimenteren en het kijken naar mogelijkheden. Klantgericht en persoonlijk!

persoonlijk maatwerk, zorgvuldig

Er wordt in overleg met u een programma ontwikkeld dat aansluit op daar waar u staat, uiterst zorgvuldig met oog voor detail.
De werkvormen zullen u waarschijnlijk aangenaam verrassen. Er wordt gekeken naar en gewerkt met dat wat zich aandient, werkend naar een helder uitgangspunt of einddoel.

complexe processen, verbinding

Het gehoord en gezien worden is belangrijk. Verbindingen ervaren en eventuele (complexe) processen kunnen een plaats krijgen

In de voorbereiding heb ik een gesprek om de vraag en doelstelling  helder te krijgen. Ik ga op zoek naar verrassende werkvormen die tot grote resultaten kunnen leiden. Plezier in het doen is een belangrijk uitgangspunt.

Uit de talentontwikkeling kunnen onderdelen worden gebruikt of in combinatie worden aangeboden.

Maximale vrijheid ervaren en werken aan uw doelstellingen? In 2023 biedt ZILT dit programma ook op het water aan.

Bel gerust of neem contact op per mail. Welkom

‘Deskundig en zorgvuldig, een inhoudelijk feestje’

'Deskundig en zorgvuldig met oog voor detail en het grote geheel kan Henriëtte duidelijke kaders aangeven die mij werkinhoudelijke nieuwe handvaten hebben aangereikt. Haar verrassende werkvormen inspireren, creëren een andere mindset die mij goede energie hebben gegeven. Het was keer op keer een inhoudelijk feestje welke mijn werk een hernieuwde richting en boost hebben gegeven.’

H. Schaart, Ondernemer Praktijk Schaart

lees meer reacties

individueel traject talent ontwikkeling