presentatie- en storytelling weekend

weekend workshop storytelling

inspireren, overtuigen en verbinding met uw publiek.

In deze weekend workshop storytelling gaat u zelf aan de slag met beeldend vertellen en presenteren. U neemt uw publiek mee in de wereld van de verbeelding en u boeit. U leert te inspireren en te overtuigen met uw verhaal.

inhoud

De basis van storytelling, vertelstructuur, fantasietraining en presentatie komen aan de orde. U leert middels improvisatie uw presentatie naar eigen hand te zetten, interactie met uw publiek op te bouwen en de ruimte optimaal te gebruiken. Naast improvisatie wordt er ook gewerkt met bestaande verhalen. U gaat op zoek naar verbinding met het eigen verhaal vanuit drijfveren en bron. Uw eigen fantasie, creativiteit en durf boort u aan. Dit heeft u nodig om ontspannen te spreken.

resultaten

  • U weet ontspannen te spreken en uw publiek te boeien, te inspireren.
  • U leert en past toe, wat een goede opbouw van een verhaal nodig heeft.
  • U leert interactie op te bouwen met uw publiek en de regie vast te houden.
  • U weet te overtuigen of uw impact te vergroten.
  • U weet te improviseren, uw presentatie naar eigen hand te zetten.
  • U zult ervaren dat u plezier beleeft in vertellen en uw vertrouwen vergroot in presenteren.
  • U leert verhalen gebruiken als beeld, om ‘aan te raken’, om iets onder de aandacht te brengen, te verduidelijken of een toekomst perspectief te schetsen.

 

creatieve toolbox van werkvormen

Naast improvisatie en fantasietraining wordt er in deze workshop storytelling gewerkt met bestaande verhalen. Rekwisieten, beeldende kunst, spel, kleurgebruik kunnen inspiratiebronnen zijn die in de geheel verschillende werkvormen gebruikt zullen worden.
Tijdens deze meerdaagse is gebleken dat niveau verschil en ervaring onderling geen invloed hebben op uw ontwikkeling in de kunst van het vertellen en presenteren.

accommodatie in klooster

Deze weekend workshop storytelling wordt aangeboden in het klooster in Huissen, nabij Arnhem. U ervaart er zowel vaart als verstilling. De banken in de grote tuin met haar oude rode beuk een heerlijke plek. U overnacht op een eigen kamer, geniet van uitstekende maaltijden, goede consumpties en vers fruit.

data in  2022

woensdag 9 februari 19.30 -  vrijdag 11 februari 16.00

óf
vrijdag 1 april  19.30 uur- zondag 3 april 2022 16.00

óf

woensdag 23 november 19.30 - zondag 25 november 2022 16.00

Kosten
Klooster hanteert inkomensafhankelijke tarieven van € 338 tot € 438,-  Inclusief Programma, materialen, overnachtingen op eigen kamer, alle consumpties met en/of zonder alcohol, vers fruit en heerlijke maaltijden.

Opgave Dominicanenklooster Huissen.

stichting Jarige Job

Ieder kind verdient een verjaardag. Henriëtte  schenkt tien procent van de opbrengt van het programma aan Stichting Jarige Job. Het Klooster verdubbelt dit bedrag. In Nederland zijn er ieder jaar 80.000  kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school.

programma's op het water

Vanaf voorjaar 2021 worden de workshops Presenteren en Talentontwikkeling ook op het water aangeboden.  De wind in je haren op een prachtige klassiek mahoniehouten kajuitboot terwijl je aan het werk bent?  Nieuwgierig, kijk gerust.

‘Afwisselend programma waarin veel ervaren en doen op de juiste momenten tot groot resultaat hebben geleid’

'Het programma bood energizers waardoor de werkenergie hoog bleef. Henriëtte heeft persoonlijke aandacht voor de deelnemers en haar wijze van advies geven is erg prettig; opbouwend, duidelijk met veel tips en praktisch toepasbaar.'

A. Jansen, Leidinggevende Corporatiesector Vestia

lees meer reacties