oudejaars voorstelling

december maand voorstelling

universele levensthema's

In deze oudejaars voorstelling rond kerst en oudjaar neemt Henriëtte de Graaf u mee op reis met bekende en onbekende verhalen uit de literatuur, passend bij de tijd van het jaar.
Het zijn verhalen ‘voor onderweg’, omdat ze gaan over universele levensthema’s zoals verlangen, verandering, liefde en geluk. Breed interpreteerbaar, ludiek en herkenbaar, met plezier gespeeld. Soms schurend in een decor dat u uitnodigt.

kofferdecor, reis door de verbeelding

De verhalen komen uit oude koffers en nemen u als publiek mee naar een andere wereld, om zo wellicht een andere gevoelslaag aan te boren.
U wordt meegenomen in een wereld die een andere werkelijkheid laat zien: een reis door de verbeelding.

viool

De oudejaars voorstelling kan gespeeld worden in samenwerking met Suzi Varga, violiste. De muziek die de voorstelling en de verhalen ondersteunen zijn bijzonder, een mooie ervaring.

Deze voorstelling kan gespeeld worden in uw organisatie, teamontmoeting op culturele bijeenkomsten, ook geschikt voor ouderen. Interactie met publiek is mogelijk. Daarnaast kan u in overleg bepalen of u de verhalen verspreid wilt of met pauze.

Deze voorstelling is ook aan te bieden als verhalendiner. 

In het verhalendiner kan storytelling zakelijk worden ingezet passend bij uw vraag of organisatie.

Kan gespeeld worden tot 200 publiek.

Ik denk graag mee, neem gerust contact op.

‘Het publiek is in de ban van haar woorden, een wereld vol verrassingen’

'Het publiek is in de ban van haar woorden. Het veel fantasie gaat de vertelster op stap en de Graaf houdt de spanning tot het einde vast. Haar ogen spreken daar nog sterker in dan haar woorden, het is niet verwonderlijk dat mensen graag met haar op verhalenpad gaan, ze wekt vertrouwen op met haar uitstraling. Henriëtte de Graaf weet je mee te nemen op de meest fantastische reizen door de verbeelding, een wereld vol verrassingen'

uit de Pers, J. Boer

lees meer reacties

oudejaars voorstelling