executive presentatie coach

zakelijke presentatiecoaching werkt

loslaten van techniek, kracht van het fysiek

Op alle niveaus en op ieder moment moeten we anderen weten te inspireren, overtuigen en kunnen meenemen in beelden, visies, doelstellingen. Voor een goede presentatie is vertrouwen nodig, in jezelf en in je verhaal.

Executive presentatie coach Henriëtte de Graaf geeft vertrouwen om stevig te staan, eigenzinnig een boodschap over te brengen: bij de opbouw van het verhaal, het loslaten van techniek en de geheime kracht van lichaamstaal, uw eigen fysiek.

beproefde ontwikkelde theatermethode

De executive presentatie coach zet beproefde theatervormen in en boort uw lef aan. Vanuit 20 jaar podiumervaring heeft zij een methode ontwikkeld, die dicht bij de vraag van de spreker staat. Zij kijkt wat zich aandient en stuurt aan op uw ongekende mogelijkheden.
Theatertechnieken zet zij in om u versteld te doen laten staan van eigen durf en kunnen.

Resultaten

  • Spreekangst voor publiek heeft u overwonnen.
  • U heeft ruimte durven nemen en uw verhaal vanuit een gezonde drive leren presenteren.
  • Niet meer bang hoeven zijn om tekst kwijt te raken, durven spreken zonder PowerPoint, u ontdekt het met plezier.
  • Durven improviseren en doelgericht andere mogelijkheden inzetten, dat is wat u leidt naar een spreker waar uw publiek geboeid naar luistert.
  • U heeft 'TEDx-waardig' leren spreken.
  • Daarnaast heeft u interactie met uw publiek leren opbouwen, zonder de regie te verliezen.
  • Plezier in het doen ervaren en ontdekken van de kracht van een presentatie vanuit uw eigen gezonde drive, effectief en doelgericht.

In deze presentatiecoaching zullen naar uw wens de resultaten van effectief presenteren en podiumpresentatie aan bod komen. Succes is verzekerd.

Met plezier begeleid ik u op eigen locatie of in de zakelijke omgeving van ZILT in het midden van het land. Theaterwanden kunnen worden opgezet.

Neem gerust contact op, ik kijk graag met u mee.

‘Niets staat met dit resultaat zo dicht bij mezelf. Haar persoonlijke benadering, grote deskundigheid en actieve vernieuwende werkvormen onderscheiden haar.’

'Ze weet de juiste snaar te raken, geeft vertrouwen waardoor ik effectief en met een geweldige drive heb leren presenteren. De één op één executive coaching was zo op maat, dat mijn presentaties stonden als een huis. Enthousiasme van publiek volgde.'

R. Konijnenburg, Ondernemer en Auteur 'Orkestratie van Effectuation'

Lees meer reacties

 

Executive presentatie coach