storytelling

corporate storytelling & storytelling in effectief presenteren

storytelling in zakelijk perspectief

verhalen verbinden

Met een verhaal kun je een reis door de tijd maken, toekomstige veranderingen in organisaties, processen of  genomen besluiten  plaatsen en verbeelden. Ook kun je met verhalen de organisatiecultuur onderzoeken. Wat zijn de verhalen die in uw organisatie de ronde doen, wat betekenen eigen verhalen voor werknemers  en welke beelden leven er over de toekomst van de organisatie, het team? Juist in in veranderingsprocessen is ruimte voor afscheid nemen belangrijk. Verhalen informeren, verbinden en geven richting. Bent u nieuwsgierig naar dit programma  lees onder  corporate storytelling verder.

storytelling en teambuilding

Wilt u meer weten over Storytelling in teambuilding, lees daar verder over de inhoud en resultaten. Een dag vol spelplezier en teamspirit waarin een gezamenlijk beeld wordt gecreëerd.

Ook in onderstaande programma's  wordt storytelling ingezet.

'sterk merk' & innovatieprocessen

Ook in innovatieprocessen of een 'merk bouwen' kan storytelling ingezet worden. Wat zijn de handvatten die nodig zijn om aan te sluiten bij uw drijfveren om tot verhalen te komen, die het hart raken. Een inspirerende slogan zou mede een uitkomst kunnen zijn. Wat is het verhaal van uw organisatie, onderneming?
Bent u nieuwgierig naar de story van ZILT performance en organisatieontwikkeling?

storytelling in effectief presenteren; verhalen die het hart raken

Een slechte presentatie is geen optie.
Onderscheidend uw verhaal neerzetten vraagt om een goede presentatie waarbij storytelling mede als middel ingezet wordt.

Als u wilt leren spreken in het openbaar zijn er diverse programma's, klik op onderstaande linken.

effectief presenteren waarbij u overtuigend en geïnspireerd uw verhaal, organisatie of product presenteert en uw publiek weet te boeien. U weet te improviseren, bent over spreekangst heen en ervaart weinig fysieke ongemakken meer. Storytelling heeft u als middel leren inzetten.

In de executive presentatiecoaching ervaart u vertrouwen om stevig te staan, authentiek uw boodschap over te brengen. De beproefde theatermethode bij de opbouw van uw verhaal, het loslaten van techniek, de geheime kracht van uw fysiek leert u in te zetten. U boort lef aan, ervaart plezier in uw eigen gezonde drive. Authentiek en doelgericht vertelt u uw verhaal.

Een podiumpresentatie  vraagt om interactie met uw publiek opbouwen, zonder de regie van uw verhaal te verliezen. Ruimte durven nemen en inspireren met uw verhaal.  U ervaart het effect van staan in het theaterlicht en tot in de kleinste details zult u ervaren wat belangrijk is voor uw podiumpresentatie.

Welkom bij de diverse programma's waarin Storytelling van grote toegevoegde waarde is. 

Heeft u vragen of wilt u van gedachten wisselen?
Neem gerust contact met mij op. ik denk graag met u  en uw organisatie mee.

hdegraaf@ziltversterkt.nl 

of telefoon

Lees hier mijn story van ZILT performance & organisatieontwikkeling

‘Henriëtte de Graaf is een professionele en bevlogen facilitator’

Zij geeft situationeel de juiste kaders aan en hanteert daarbij verrassende werkvormen met verzekerd resultaat. Zij is concreet en resultaatgericht - geen sessies van dagen psychologische analyses - maar professioneel gericht op de persoon en het team met respect op weg naar de Next Step van het team.

I. Grimm, Lid College van Bestuur, Hogeschool Windesheim

lees meer reacties

Storytelling  Onderscheidend uw verhaal presenteren