storytelling

corporate storytelling & storytelling in effectief presenteren

storytelling in zakelijk perspectief

Met een verhaal kun je een reis door de tijd maken, toekomstige veranderingen in organisaties of reeds genomen beslissingen plaatsen en verbeelden. Ook kun je met verhalen de organisatiecultuur onderzoeken. Storytelling wordt in zakelijk perspectief geplaatst. Wat zijn de heldenverhalen die in uw organisatie de ronde doen, wat betekenen deze en welke beelden leven er over de toekomst van de organisatie, het team?

'merk bouwen' & innovatieprocessen

Ook in innovatieprocessen of 'merk bouwen' kan storytelling ingezet worden. Wij geven u die handvaten die nodig zijn.  Een  nieuwe slogan zou de uitkomst kunnen zijn. Wat is het verhaal van uw organisatie, onderneming?

In de workshop storytelling in zakelijk perspectief leest u  hoe verhalen informeren, binden en richting geven.
Er kan middels corporate storytelling gewerkt worden aan de ontwikkeling van een nieuw perspectief met gedeelde visie en betrokkenheid.  Het gezamenlijke verhaal geeft richting en is een metaforisch toekomstbeeld dat gedurende het veranderingsproces steeds weer ingezet kan worden.

storytelling in effectief presenteren

Een slechte presentatie is geen optie.
Onderscheidend uw verhaal neerzetten vraagt om een goede presentatie waarbij storytelling als middel ingezet kan worden.

Als u wilt leren spreken in het openbaar zijn er diverse programma's.

Effectief presenteren waarbij u overtuigend en geïnspireerd uw verhaal, organisatie of product presenteert en uw publiek weet te boeien. U weet te improviseren, bent over spreekangst heen en ervaart geen fysieke ongemakken meer.

In de executive presentatiecoaching ervaart u vertrouwen om stevig te staan, eigenzinnig uw boodschap over te brengen. Een eigen beproefde theatermethode bij de opbouw van uw verhaal, het loslaten van techniek, de geheime kracht van het fysiek en het kantelmoment. U boort lef aan, ervaart plezier in uw eigen gezonde drive, met effect en doelgericht.

Podiumpresentatie vraagt om interactie met het publiek, onderscheidend presenteren. Ruimte durven nemen, uw publiek inspireren met uw verhaal. Het effect van staan in theaterlicht en tot in de kleinste details zult u ervaren wat belangrijk is.

Welkom!

‘Henriëtte de Graaf is een professionele en bevlogen facilitator’

Zij geeft situationeel de juiste kaders aan en hanteert daarbij verrassende werkvormen met verzekerd resultaat. Zij is concreet en resultaatgericht - geen sessies van dagen psychologische analyses - maar professioneel gericht op de persoon en het team met respect op weg naar de Next Step van het team.

I. Grimm, Lid College van Bestuur, Hogeschool Windesheim

lees meer reacties

Storytelling  Onderscheidend uw verhaal presenteren