trainingen op het water

trainingen op het water

na coronabeperkingen is inspiratie op het water in 2022 welkom!

ZILT biedt individuele trainingen en zakelijke workshops, effectief presenteren , talentontwikkeling, podiumpresentatie  en storytelling ook op het water aan. Met een maximaal gevoel van vrijheid, leren inspireren! Samen met één of twee collega’s of met een vriend, vriendin.

branding & creatief denken

Óf wil je als ondernemer na het ‘Coronajaar’ opnieuw je doelen helder krijgen of werken aan de branding en story van jouw ‘onderneming’? Koersen op het water, tegenwind ervaren of juist voor de wind varen of voor anker liggen? Prachtige beeldspraak die tot leven komt op het water! Jouw eigen maatwerk, geïnspireerd werken terwijl je aan het varen bent.  Wil je helpen bij het afmeren of aan het stuurwiel staan, als vanzelfsprekend dat kan! Leiderschap ervaren op het water.

koersen op het water terwijl je aan het werk bent

Een dagprogramma op een prachtig mahoniehouten kajuitboot.  Een deskundig aangeboden programma met heerlijke lunch en | of diner op of aan het water wordt verzorgd.
De opstapplaats is Jachthaven 'de Watervriend' 5 km onder Sneek.
Wil je er een tweedaags  programma van maken? Aan de wal zijn diverse overnachtingsmogelijkheden.

wat levert het je op?

Er zijn verschillende programma's dus verschillende linkpagina's. Onder ‘spreken in het openbaar’ vind je  Presentatiecoaching,  Effectief presenteren en Storytelling. Er zijn dagprogramma's  talentontwikkelingscoaching en  ondernemerschap & branding.

teambuilding

Nieuwe energie ervaren en samen met je collega's een toekomstgericht verhaal maken? Een Inhoudelijk programma met veel plezier en lol in samenwerken met elkaar. Op een groter schip of incompany wordt teambuilding aangeboden.

contact

Wil je geïnspireerd doelgericht werken, varend op het water, neem gerust contact op per mail of telefoon.
Informatie en prijzen worden je toegezonden.

Nieuwsgierig? Welkom ik denk graag met jou mee!

‘Met ZILT een professionele en bevlogen facilitator’

'Vanuit mijn werk in het bedrijfsleven heb ik veel trainingen gevolgd, maar weinig staan zo dicht bij jezelf als deze manier van werken. Haar benadering en actieve vernieuwende werkvormen onderscheiden haar. Henriëtte is een professionele en bevlogen inspirator die mensen in verbinding brengt met zichzelf en elkaar. Zij laat je excelleren vanuit je eigen kracht, zonder enig oordeel'.
A. Melenhorst, Manager Marketing Projects Elekta

lees meer reacties