workshop talentontwikkeling

‘De passie en talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat’

'Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. De Passie -en Talentdagen zetten je écht in beweging met een duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen. Een bijzondere ervaring onder zorgvuldige, professioneel én zeer persoonlijke begeleiding van Henriëtte!'

T. Verheijen-Jissink, acteur in het bedrijfsleven

 

workshop talentontwikkeling

Workshop talentontwikkeling: open inschrijving 2022

flow, werkinhoudelijk en toekomstgericht

Leven vanuit je passie gaat meer in ‘flow’ en kan je werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke ‘tool’ om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Passie biedt ruimte voor andere ideeën en nieuwe perspectieven. Het geeft ook enorm veel plezier. Jouw eigen ideeën en ervaringen ga je bundelen wat kan leiden tot een krachtig nieuw proces van ontdekken.

De workshop kan je enorme energie geven op een mogelijk kruispunt in jouw leven. Je haalt niet genoeg voldoening uit je werk of zit 'in between jobs'. Je hebt het gevoel dat je geleefd word. Je kunt moeilijk keuzes maken of bent niet tevreden over waar je staat in het leven. Maar evengoed ook als je een 'boost' wil ervaren en eigen nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken.

creëert energie met verrassende & verdiepende werkvormen

De werkvormen zijn heel gevarieerd en dagen je uit en creëren beweging.
Je ontwikkelt nieuwe bewustwording en een andere mindset die activeren en energie geven.

De dag-(en) zijn opgebouwd met een kleine reis door ‘de rode draad van je leven’. Een helder werkboekje met  opgebouwde vragen ondersteunen.
Er wordt gewerkt vanuit de zeven thema's; onderzoeken, ontdekken, creëren, verdiepen, loslaten, verbinden en ankeren.

Uitproberen als proces werkt verrijkend, uitermate boeiend. Juist daar waar je het niet verwacht! Omdat kunst beweging creëert wordt er ook gewerkt met activerende theaterspelvormen en storytelling aansluitend op jouw vraag. De coaching gesprekken creëren verheldering. De werkvormen zijn gericht, duidelijk en inzicht gevend.

Tijdens deze dag-(en) laat je even los wat je aan het doen bent en maak je kennis met actieve werkvormen die jouw (verborgen) passie en talent aanboren en ervaar je hoe je deze toekomst gericht kunt in zetten. Ook daar waar je voor nieuwe keuzes staat in je leven.

uitgangspunt

Je hoeft niet creatief te zijn om deze workshop talentontwikkeling te volgen. Het uitgangspunt is dat een ieder ‘out of the box’ kan denken, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

vaart en verstilling op prachtige locatie

Deze dagen worden verzorgd in het mooie klooster in Huissen, de banken in de grote tuin vormen met haar oude rode beuk een prettige plek. Je overnacht op een eigen kamer en er zijn heerlijke en goed verzorgde maaltijden. Er wordt met kleine groepen gewerkt. De locatie is op loopafstand van het centrum van Huissen.
De (individuele) dag programma's talentontwikkeling kunnen ook aangeboden worden op het water, op de locatie van ZILT of in company.

data 2022

Woensdag 30 maart 19.30 2022 - vrijdag 1 april 2022 16.00 

of

Vrijdag 28 oktober 19.30 2022 - zondag 30 oktober  16.00 2022

Kosten; Het klooster hanteert inkomensafhankelijke tarieven, variëren tussen  € 348 en € 468  inclusief programma, overnachtingen op  een eigen kamer met wastafel, sanitair gedeeld, heerlijke maaltijden, alle consumpties met en/of zonder alcohol, vers fruit en materialen.

Opgave:  via het Dominicanenklooster

Begeleiding door Henriëtte de Graaf

stichting Jarige Job

Ieder kind verdient een verjaardag. Henriëtte  schenkt tien procent van de opbrengt van het programma aan Stichting Jarige Job. Het Klooster verdubbelt dit bedrag. In Nederland zijn er ieder jaar 80.000  kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school.

Het is mogelijk om deze workshop in het individuele traject in te zetten of vanuit teamontwikkeling, binnen veranderingsprocessen.

vanaf voorjaar 2022 ook weer op het water

Vanaf voorjaar 2022 wordt de workshop talentontwikkeling ook aangeboden als een  coachingprogramma op het water op een klassieke mahoniehouten kajuitboot. De wind in je haren voelen, terwijl je aan het werk bent? De inhoud en doelstellingen staan onder de  bovenstaande link.

info@ziltversterkt.nl

 

‘De talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat’

'Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. De passie -en talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen. Een bijzondere ervaring onder zorgvuldige, professioneel én zeer persoonlijk begeleiding van Henriëtte!'

T. Verheijen, Acteur in het bedrijfsleven

lees meer reacties