workshop talentontwikkeling

‘De passie en talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat’

'Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. De Passie -en Talentdagen zetten je écht in beweging met een duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen. Een bijzondere ervaring onder zorgvuldige, professioneel én zeer persoonlijke begeleiding van Henriëtte!'

T. Verheijen-Jissink, acteur in het bedrijfsleven

 

weekendworkshop talentontwikkeling

Workshop talentontwikkeling: open inschrijving 2021

flow, excellente kwaliteit en toekomstgericht

Leven vanuit je passie gaat meer in ‘flow’ en kan je werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke ‘tool’ om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Passie biedt ruimte voor andere ideeën en nieuwe perspectieven. Het geeft ook enorm veel plezier. Jouw eigen ideeën en ervaringen ga je bundelen wat kan leiden tot een krachtig nieuw proces van ontdekken.

creëert energie met verrassende & verdiepende werkvormen

De werkvormen zijn heel gevarieerd en dagen je uit en creëren beweging.
Er wordt gewerkt met theaterwerkvormen, gesprek, schrijven, beeldende kunst en literatuur. Uitproberen als proces werkt verrijkend, uitermate boeiend. Juist daar waar je het niet verwacht.
Je ontwikkelt nieuwe bewustwording en een andere mindset die activeren en energie geven.

De workshop kan je enorme energie geven op een mogelijk kruispunt in jouw leven. Je haalt niet genoeg voldoening uit je werk of zit 'in between jobs'. Je hebt het gevoel dat je geleefd word. Je kunt moeilijk keuzes maken of bent niet tevreden over waar je staat in het leven. Maar evengoed ook als je een 'boost' wil ervaren en eigen nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken.

reis middels kunst werkvormen

De dagen zijn opgebouwd met een kleine reis door ‘de rode draad van je leven’.
Omdat kunst beweging creëert wordt er gewerkt met theaterspelvormen, poëzie, storytelling en beeldende kunst. Daarnaast zijn er coaching gesprekken en in het inspiratiemapje kun je aantekeningen maken. De werkvormen zijn gericht, verhelderend en inzicht gevend.

Tijdens deze dagen laat je even los wat je aan het doen bent en maak je kennis met actieve werkvormen die jouw (verborgen) passie en talent aanboren en ervaar je hoe je deze toekomst gericht kunt in zetten.

uitgangspunt

Je hoeft niet creatief te zijn om deze workshop talentontwikkeling te volgen. Het uitgangspunt is dat een ieder ‘out of the box’ kan denken, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

vaart en verstilling op prachtige locatie

Deze dagen worden verzorgd in het mooie klooster in Huissen, de banken in de grote tuin vormen met haar oude rode beuk een prettige plek. Je overnacht op een eigen kamer en er zijn heerlijke en goed verzorgde maaltijden. Er wordt met kleine groepen gewerkt. De locatie is op loopafstand van het centrum van Huissen.

data 2021:

Vrijdag  5  februari 2021 19.30 uur tot zondag 7 februari 2021 16.30 uur (Geannuleerd i.v.m. Coronamaatregelen)

óf

Woensdag 21 april 2021 19.30 tot vrijdag 23 april 2021 16.30 uur

óf

Vrijdag 5 november 2021 19.30 tot zondag 7 november 2021 16.30 uur

Kosten; Het klooster hanteert inkomensafhankelijke tarieven, variëren tussen  € 338 en € 438  inclusief programma, overnachtingen op eigen kamer, heerlijke maaltijden, alle consumpties met en/of zonder alcohol, vers fruit en materialen.

Opgave:  via het Dominicanenklooster

Begeleiding door Henriëtte de Graaf

Het is mogelijk om deze workshop in het individuele traject in te zetten of vanuit teamontwikkeling, binnen veranderingsprocessen.

programma's op het water

Vanaf voorjaar 2021 bied ik de workshop talentontwikkeling en diverse programma's presenteren ook op het water aan op een klassieke mahoniehouten kajuitboot. De wind in je haren voelen, terwijl je aan het werk bent? Nieuwsgierig, kijk gerust of neem contact op voor meer informatie. Ik denk graag met je mee.

info@ziltversterkt.nl

 

‘De talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat’

'Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. De passie -en talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen. Een bijzondere ervaring onder zorgvuldige, professioneel én zeer persoonlijk begeleiding van Henriëtte!'

T. Verheijen, Acteur in het bedrijfsleven

lees meer reacties