talentontwikkeling

‘De passie en talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat’

'Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. De Passie -en Talentdagen zetten je écht in beweging met een duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen. Een bijzondere ervaring onder zorgvuldige, professioneel én zeer persoonlijke begeleiding van Henriëtte!'

T. Verheijen-Jissink, acteur in het bedrijfsleven

 

weekendworkshop talentontwikkeling

Workshop talentontwikkeling: open inschrijving 2020

flow, excellente kwaliteit en toekomstgericht

Leven vanuit uw passie gaat meer in ‘flow’ en kan u werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke ‘tool’ om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Passie biedt ruimte voor andere ideeën en nieuwe perspectieven. Het geeft ook enorm veel plezier. Uw eigen ideeën en ervaringen gaat u bundelen wat kan leiden tot een krachtig nieuw proces van ontdekken.

creëert energie met verrassende & verdiepende werkvormen

De werkvormen zijn heel gevarieerd en dagen u uit en creëren beweging.
Er wordt gewerkt met theaterwerkvormen, gesprek, schrijven, beeldende kunst en literatuur. Uitproberen als proces werkt verrijkend, uitermate boeiend. Juist daar waar u het niet verwacht.
U ontwikkelt nieuwe bewustwording en een andere mindset die u activeren en energie geven.

De workshop kan u enorme energie geven op een mogelijk kruispunt in uw leven. U haalt niet genoeg voldoening uit uw werk of zit 'in between jobs'. U heeft het gevoel dat u geleefd word. U kunt moeilijk keuzes maken of bent niet tevreden over waar u staat in het leven. Maar evengoed ook als u een 'boost' wil ervaren en eigen nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken.

Tijdens deze dagen laat u even los wat u aan het doen bent en maakt u kennis met actieve werkvormen die uw (verborgen) passie en talent aanboren en ervaart u hoe u deze toekomst gericht kunt in zetten.

uitgangspunt

U hoeft niet creatief te zijn om deze workshop talentontwikkeling te volgen. Het uitgangspunt is dat een ieder ‘out of the box’ kan denken, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

vaart en verstilling in prachtig klooster

Deze dagen worden verzorgd in het prachtige Dominicanenklooster in Huissen.  U ervaart zowel vaart als verstilling tijdens deze workshop. De banken in de kloostertuin vormen met haar oude rode beuk een prettige plek. U overnacht op een eigen kamer en de heerlijke en goed verzorgde maaltijden zijn met de andere deelnemers. Er wordt met kleine groepen gewerkt.

Data 2021:

Vrijdag  5  februari 2021 19.30 uur tot zondag 7 februari 2021 16.30 uur

óf

Woensdag 21 april 2021 19.30 tot vrijdag 23 april 2021 16.30 uur

óf

Vrijdag 5 november 2021 19.30 tot zondag 7 november 2021 16.30 uur

Kosten; Het klooster hanteert inkomensafhankelijke tarieven, variëren tussen  € 338 en € 438  inclusief programma, overnachtingen op eigen kamer, heerlijke maaltijden, alle consumpties met en/of zonder alcohol en materialen.

Opgave:  via het Dominicanenklooster

Begeleiding door Henriëtte de Graaf

Het is mogelijk om deze workshop in het individuele traject in te zetten of vanuit teamontwikkeling, binnen veranderingsprocessen. Ook kan  deze workshop op maat worden toegepast of als incompany traject worden aangeboden.
Neem gerust contact op voor meer informatie. Ik denk graag met u mee.

info@ziltversterkt.nl

 

‘De talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat’

'Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. De passie -en talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen. Een bijzondere ervaring onder zorgvuldige, professioneel én zeer persoonlijk begeleiding van Henriëtte!'

T. Verheijen, Acteur in het bedrijfsleven