waarom zilt

veelzijdig, non-conformistisch & licht

resultaatgericht met eigenheid verrassen

Laat u meenemen met de veelzijdige non-conformistische manier van werken. Resultaatgericht, licht en sprankelend, met plezier.
ZILT verstaat de kunst om mensen met hun eigenheid te verrassen waarbij zelfvertrouwen vergroot wordt. Er kan zo doelgericht de ruimte ervaren worden om oplossingen te vinden. Plezier in werk en trots worden ervaren in individu, teams en organisatie: dat is wat Henriëtte met ZILT doet en bereikt heeft. ZILT laat stromen wat stilstaat en maakt los wat vast zit, verbindt mensen, beweegt teams en versterkt de organisatie. ZILT verbindt, verandert, versterkt.

vele vlieguren, geïnspireerd en podiumervaring

Sinds 1999 begeleidt ZILT mensen, teams en organisaties. De podiumervaring en durf weet zij daarnaast geïnspireerd in te zetten. De vele vlieguren met geheel verschillende vragen en doelstellingen van opdrachtgevers hebben geleid tot een rijk doelgericht aanbod. Uw vraag en maatwerk staan centraal, er wordt graag meegedacht.

energie, creativiteit en wendbaarheid

ZILT staat voor het laten stromen van energie en creativiteit, herkenning en erkenning. Waar het schuurt ziet ZILT creatieve kansen. Van zoet naar zout en andersom. Veranderenergie gaat weer stromen en wendbaarheid wordt gecreëerd.

De vernieuwende werkvormen met effectief resultaat onderscheiden haar naast de persoonlijke manier van werken. De theaterwerkvormen, storytelling en presentatievormen zijn verrassend.

De programma's zijn intensief, sprankelend en licht. En altijd in de gewenste richting. Met productiviteit en effectiviteit in het vizier. ZILT versterkt.

In klanten over ZILT leest u reacties en recensies , de footer onderaan de pagina laat een scala van opdrachtgevers zien. Wilt u meer weten over de achtergrond en de manier van werken, lees over Henriëtte.

En tot slot; de eigen story van ZILT raakt misschien uw verbeelding. Ik ga graag met u als opdrachtgever op reis.

ZILT vierde in 1999 haar 20 jarig jubileum met haar opdrachtgevers. Welkom

‘Henriëtte is een professionele en bevlogen inspirator, haar benadering en actieve vernieuwende werkvormen onderscheiden haar’.

'Vanuit mijn werk in het bedrijfsleven heb ik veel trainingen gevolgd, maar weinig staan zo dicht bij jezelf als deze manier van werken’. Henriëtte is een professionele en bevlogen inspirator die mensen in verbinding brengt met zichzelf en elkaar. Haar benadering en actieve vernieuwende werkvormen onderscheiden haar. Zij laat je, zonder enig oordeel, excelleren vanuit je eigen kracht.'

A. Melenhorst, Manager Marketing Projects Elekta

'Haar belofte klopt; na deze dagen kon ik presenteren voor een groot publiek zonder vrees, in mijn kracht. Wat Henriëtte doet is innerlijke conflicten oplossen. Non-conformistisch van denken naar doen, ervaren en resultaat gericht. Zij heft een soort spanning op. Wat bij de mensen voorbij de horizon ligt, is binnen een dag in handbereik'

H. Branderhorst, directeur DICA

lees meer reacties