trainingen op het water 2021

no guts no glory

Vanaf 2021 biedt ZILT de 1 op 1 trainingen effectief presenteren , talentontwikkeling en podiumpresentatie ook op het water aan.
Met een maximaal gevoel van vrijheid, leren en leren inspireren! Voor u alleen of samen met één of twee collega’s.

‘Kijken naar mogelijkheden’ is een van de pijlers die ik mijn opdrachtgevers graag laat ervaren. Met dromen en doen maak ik nu waar, waar ik voor sta. Plezier in werk en inspireren nú ook met ZILT op het water.

Een dag óf 2 dagen op een prachtige mahoniehouten kajuitbootje, waar u bij aankomst wordt ontvangen met consumptie op het dek.  Een heerlijke lunch en diner op of aan het water met een deskundig aangeboden programma.

Wilt u helpen bij het afmeren of zelf een poosje aan het stuurwiel staan, als vanzelfsprekend dat kan! Leiderschapskwaliteiten kent vele manieren van leren.

Voor de doelstellingen zie programma’s.

Wilt u vast de mogelijkheden ontdekken of vooruit kijken naar uw persoonlijke leerplan voor 2021, neem gerust contact met mij op. Ik denk graag met u en uw collega’s mee.

Tot ziens op uw locatie, bij ZILT in Wageningen of op het water in Friesland.