verhalendiner

verhalendiner, zakelijke lunch

Als ZILT spreekt, dan spreekt Henriëtte met haar jarenlange podiumervaring waarin ze haar sporen verdiend heeft. Op een onorthodoxe, ontspannen manier brengt zij informatie over op haar publiek.

reis & maatwerk

Zij kan uw zakelijke lunch, diner of jubileum verrassen met verteltheater vooraf en tussen de gangen door. Henriette brengt koffers vol verhalen mee, die nemen u mee in een reis door de verbeelding.

overleg opdrachtgever, toekomstperspectief, aan land spoelen

Er kunnen op maat verhalen gemaakt worden, de vraag van de opdrachtgever wordt herkenbaar verwerkt. Na bijvoorbeeld een reorganisatie, zakelijke transactie. Zo kunnen bijvoorbeeld door het opnieuw beleven van markante gebeurtenissen uw gasten, collega's een sterkere band met elkaar ervaren. Met als gevolg een positief toekomstperspectief, ontspannen sfeer en plezier.

Ook voor familie of vrienden bijeenkomsten, jubilea wordt het verhalendiner ingezet.
Bijvoorbeeld met verhalen over de liefde, een Italiaans familieverhaal in de keuken, of de verhalen uit de zeven zeeën, die u meenemen in de golven om u vervolgens weer ergens veilig aan land te doen aanspoelen.

muzikale vioolklanken

Uw lunch of diner kan in combinatie met verteltheater desgewenst live muzikaal ondersteund worden. ZILT werkt samen met Suzi Varga, violiste die met veel compassie speelt, ook bij binnenkomst van uw gasten. De verhalen verdiepen, klanken klinken en de interactie met uw publiek is optimaal.

workshopcombinatie mogelijk

Het is tevens mogelijk dat de gasten tijdens uw lunch of diner zelf ook in de huid van verhalenverteller kruipen. We willen deelnemers verleiden zichzelf en anderen te verrassen. Uw verhalendiner wordt dan gecombineerd met een korte ludieke workshop storytelling waarin persoonlijke of zakelijke verhalen ingepast worden door de deelnemers.
Verhalen kunnen ‘andere werelden’ openen! Inhoudelijk plezier verzekerd.

theaterdecor en koffers

Verhalenkeuze in overleg met opdrachtgever en komend uit 'oude koffers' als u dat wilt. Een theaterdecor kan desgewenst opgebouwd worden. Het kan ook als een verteltheater voorstelling opgebouwd worden.

Groepsgrootte 2- 150 deelnemers

Ook als decembermaand voorstelling aan te bieden.

Welkom, neem gerust contact op over de mogelijkheden! Ik denk graag met u mee.

‘Een sprankelend verhalendiner met interactie en plezier collegae’

'Het verhalendiner was een cadeau voor inspanning en slagen Benefit Platform voor de projectleiders. Plezier tussen en elkaar beter leren kennen is middels eigen verhalen geslaagd'

P. Garcia,  Nutrition & Health Research Benefit Platform Leader, Friesland Campina

lees meer reacties

Verhalendiner: verras uw zakelijke lunch, diner of jubileum met verteltheater