nieuwsgierigheid, sleutel
tot creatief denken

workshops en masterclass

De workshops van ZILT zijn krachtige programma's die in een korte tijd tot een groot resultaat kunnen leiden.

inspirerende oplossingen

In de teambuilding workshop ontdekt u met elkaar hoe u individueel en in teamverband inspirerende oplossingen kunt vinden.
De storytelling workshop is afhankelijk van de vraag van de organisatie. Verhalen kunnen veranderingen binnen uw organisatiecultuur onderzoeken of toekomstbeelden en beslissingen ondersteunen, corporate storytelling.
Daarnaast is effectief presenteren met flair en ontspannen staan voor het publiek te leren.
De presentatie meerdaagse leert u inspireren, uw impact te vergroten en interactie op te bouwen met uw publiek.

excellente kwaliteit

Werken vanuit passie gaat meer in 'flow' en kan u werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke 'tool' om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. In de workshop talentontwikkeling creëert u een nieuwe bewustwording, een andere mindset die  activeren en energie geeft.

meerwaarde

In de workshop 'ken je drijfveren' ontdek je het DNA van jouw eigen drijfveren en je meerwaarde helder krijgen.
Wat vraagt het anno 2021 om ondernemer te zijn? In de workshop ondernemerschap leer je kijken naar de propositie en uniciteit van je onderneming. Deze korte inspirerende workshop maakt bewust.

Onderstaand alle info die u nodig heeft. Welkom!

‘ZILT belofte klopt’

'ZILT belofte klopt; na deze meerdaagse kon ik presenteren voor een groot publiek zonder vrees, in mijn kracht.
Non-conformistisch van denken naar doen, ervaren en resultaatgericht.'

H. Branderhorst, Directeur DICA

lees meer reacties

teambuilding

De workshops en masterclasses van ZILT zijn krachtige en inspirerende programma's

Teamspirit vasthouden is belangrijk. Deze teambuilding workshop is voor teams en organisaties waar 'de neuzen dezelfde richting op moeten', meer teamspirit ervaren mag worden of als inhoudelijke teambuilding in te zetten.Wat leeft er onder medewerkers? Gehoord en gezien worden is wezenlijk om werkplezier te ervaren. Een workshop vol spelplezier, doelgericht.

lees verder

storytelling

workshops en masterclass

Met een verhaal kunt u toekomstige veranderingen in organisaties verbeelden. Ook kunt u met verhalen de organisatiecultuur onderzoeken. Storytelling in zakelijk perspectief. Een gezamenlijk toekomstbeeld kan gecreëerd worden, corporate storytelling. Ook spreken in het openbaar, uw verhaal effectief en ontspannen presenteren zijn programma's.

lees verder

presentatie- en storytellingweekend

De kunst van het presenteren, inspireren, overtuigen in verbinding met uw publiek. In dit weekend leert u ontspannen te spreken, een goed verhaal op te bouwen, uw impact te vergroten en uw presentatie naar eigen hand te zetten. U leert improviseren en spreekangst te overwinnen. Onder het hoofdmenu 'spreken in het openbaar' vindt u andere presentatie programma's.

lees verder

talentontwikkeling

Leven vanuit passie gaat meer in 'flow' en kan u werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke 'tool' om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Passie geeft ruimte voor andere ideeën en nieuwe perspectieven. Uw eigen ideeën gaat u bundelen wat kan leiden tot een krachtig nieuw proces van ontdekken.

lees verder

trainingen op het water

ZILT biedt individuele trainingen en workshops presenteren, talentontwikkelingscoaching, podiumpresentatie en storytelling ook op het water aan. Met een maximaal gevoel van vrijheid, leren en inspireren! Voor jou alleen of samen met één of twee collega’s. Je persoonlijke leerplan of programma op een prachtige mahoniehouten kajuitboot?

lees verder

zomerweek kunst & filosofie

Kunstenaars en filosofen doen qua inventiviteit niet voor elkaar onder. Dompel je in deze heerlijke zomerweek onder in de raakvlakken tussen beiden, waarbij je creativiteit aanboort met beeldende kunst, fotografie en theater. Je eigen ‘spelende mens’, Homo ludens, in jezelf aanboren is daarbij het uitgangspunt. Als je creatief kunt denken ben je vrijer in het maken van keuzes.

lees verder

ken je drijfveren, workshop

Je drijfveer kennen en van daaruit keuzes maken is boeiend en uitdagend. Wat inspireert jou en wanneer sta jij in je kracht? Als je je hiervan bewust bent, kun je deze beïnvloeden en gebruik maken van elkaars kwaliteiten en uniciteit. In deze workshop ga je het DNA van jouw drijfveren en meerwaarde helder krijgen, een bron van inspiratie. Je eigen persoonlijke handtekening.

lees verder

ondernemerschap

Bevlogen en geïnspireerd is Henriëtte de Graaf in 1999 haar onderneming ZILT gestart. Het tijdsbeeld is veranderd en ondernemer zijn anno 2021 is een pittige uitdaging. Ondernemerschap vraagt entrepreneurschap; kansen zien en creëren. In deze workshop leer je kijken naar je propositie en wat is belangrijk om helder te hebben voor de komende jaren.

lees verder