innovatieslagkracht voor managers

Innovatieslag kracht uitdagend

creatief denken & innovatieslagkracht

Wie zou er niet verleidt willen worden om alle registers open te zetten, creatieve ideeën te laten stromen gericht op  innovatie.

ondernemerschap creëren verhoogt betrokkenheid

In iedere organisatie zitten innovatieve medewerkers, collega's vol goede ideeën. Voor managers kan het lastig zijn om teams te laten meebewegen in veranderingen.  Ondernemerschap is daarbij van belang. Kansen creëren en zien om medewerkers betrokken en creatief te laten meedenken. Ondernemende medewerkers hebben een mooie vitaliteit die de organisatie laat innoveren en werkplezier verhogend is.

activerende 'out of the box' werkvormen

Activerende 'out of the box' werkvormen worden ingezet om die inspiratie aan te boren en werkvormen aangereikt te krijgen. Deze heeft u nodig in innovatieprocessen om medewerkers ondernemend te laten meedenken.

Deze workshop wordt aangeboden in samenwerking met R. Konijnenburg. Ondernemer, merkenbouwer en auteur van 'Orkestratie van Effectuation'

Onder 'organisatieontwikkeling' staan verschillende  andere programma's.

Welkom! Neem gerust contact op, we denken graag mee!

‘ZILT zet mensen in beweging’

'Theatertechnieken en storytelling als middel bij veranderingsprocessen dat is wat Henriëtte de Graaf voor ogen staat. Het kan een middel zijn om werkelijke verandering te realiseren, bruggen te slaan tussen hoofd en hart, individu en organisatie. ZILT zet mensen in beweging'

Uit de Pers: De Gelderlander 

Lees meer reacties

 

error: Content is protected !!