over henriëtte

bevlogen resultaatgerichte professional

Henriëtte de Graaf heeft een heldere visie op mensen en organisaties en kan bogen op een rijke ervaring. Met haar verrassende eigenheid weet ze haar publiek te bewegen. Ze denkt mee in innovatieprocessen. Zij brengt met haar programma's creativiteit in uw team en organisatie. Deze creativiteit is de motor van innovaties en transitie. Ze geeft mensen, teams en organisaties zelfvertrouwen ook in presenteren.

Henriëtte is een bevlogen schatvinder. Met haar vakkennis, haar persoonlijkheid en creatief denken schept zij een sfeer waarin mensen het beste uit zichzelf en anderen weten te halen. Henriëtte denkt in kansen en mogelijkheden en gebruikt werkvormen uit theater en storytelling. Ze laat mensen op een andere manier kijken en kwaliteiten ervaren en scheppen. Mensen excelleren in eigen kracht en trots.  Op lichte wijze biedt zij kansen voor verandering van, verbinding in en versterking aan. Haar jarenlange podiumervaring en durf weet zij geïnspireerd in te zetten.

Vernieuwing van haar onderneming die ze in 1999 heeft opgezet, vanuit bevlogenheid en durf, daagt Henriëtte zelf ook uit. Ze behaalde de post-academische leergang Verandermanagement aan de VU en volgde Veranderen & Vernieuwen aan Nyenrode Business Universiteit. Ze heeft haar Master Methodiek, Beleid en Innovatie aan de Hogeschool van Amsterdam, de Bachelor Welzijnswerk en de Theaterregie opleiding afgerond.

Ze durft te experimenteren, creëert een veilige omgeving waarin kwetsbaarheid naar boven kan komen. Weerstand ziet ze als uitdaging en wordt op speelse wijze omgebogen. ZILT golft van zoet naar zout en andersom, is gedurfd en werkt onconventioneel. Een bevlogen resultaatgerichte professional.

Ik wil de creativiteit van Henriëtte ervaren:

0317 31 68 01
info@ziltversterkt.nl
 Henriëtte de Graaf op linkedln

‘Henriëtte zet je écht in beweging met duurzaam resultaat’

'Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt moet worden. De talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat; mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen. Een bijzondere ervaring onder zorgvuldige, professionele en én zeer persoonlijke begeleiding van Henriëtte!'

T. Verheijen, Acteur in het bedrijfsleven

'Zij geeft situationeel de juiste kaders aan en hanteert daarbij verrassende werkvormen met verzekerd resultaat. Zij is concreet en resultaatgericht. Non-conformistisch van denken naar doen.'

I. Grimm, Directeur Bedrijfsvoering Environmental Sciences Group, WUR

lees meer reacties