reis door de verbeelding

ZILT spreekt

Als ZILT spreekt, dan spreekt Henriëtte de Graaf met haar jarenlange ervaring waarin ze haar sporen verdiend heeft op het podium. Op een onorthodoxe, ontspannen manier brengt zij als spreker informatie over op haar publiek. Als dagvoorzitter neemt Henriëtte uw deelnemers mee op reis door uw studiedag of congres, zij is de energieke verbinder tussen de verschillende presentaties van de bijeenkomst.

Uw gasten worden desgewenst uitgedaagd tot interactie en uitgenodigd in een positieve energie met een energizer. Creatief worden problemen opgelost die onverwacht kunnen ontstaan.
ZILT  speelt verteltheater om een congres of een conferentie te openen of af te sluiten. Ook als er gereorganiseerd gaat worden of bij een speciale gelegenheid. Daarin wordt de vraag van de opdrachtgever herkenbaar verwerkt.

ZILT in zakelijke diners

ZILT kan uw gasten, zakelijke relaties verrassen met verteltheater tussen de gangen van een lunch of zakelijk diner. Die verhalen nemen u mee in een reis door de verbeelding. Zo kunnen bijvoorbeeld door het samen opnieuw beleven van markante gebeurtenissen deelnemers een sterkere  band met elkaar ervaren. Met als gevolg een positief toekomstperspectief. Het zorgt voor luchtigheid en ontspanning.

‘Verrassend en bijzonder’

'Een presentatie middels een kleine voorstelling heb ik niet eerder meegemaakt. Verrassend en bijzonder; alle geheel verschillende partijen rond een gedekte tafel weten te krijgen.'

L. van Nistelrooij, Europarlementariër

lees meer reacties

energizer congres

ZILT verzorgt al jaren met veel plezier energizers die uw publiek in beweging zetten. De betrokkenheid bij het congres wordt verhoogd. Tijdens een conferentie of na de lunch kunnen er momenten zijn dat het energie niveau is gedaald. Er is veel geluisterd. Energizers op het juiste moment zorgen voor een geweldige sfeer en inspiratie. Uw congresgasten worden verrast.

lees verder

dagvoorzitter

Henriëtte de Graaf neemt uw genodigden als dagvoorzitter graag mee op reis door uw congres, seminar. Zij speelt vlot in op reacties vanuit het publiek en daagt desgewenst uw toehoorders uit tot interactie. Het doel is om uw dag zowel inhoudelijk als met de juiste energie vorm te geven. Inhoudelijke verdieping is als vanzelfsprekend, verbanden tussen de sprekers worden gezocht.

lees verder

spreker

Henriëtte de Graaf is een gepassioneerde spreker die mensen kan meenemen in de verbeelding. Vanuit haar ondernemershart en kijken naar mogelijkheden heeft zij 19 jaar geleden het lef gehad om haar baan op te zeggen en haar onderneming ZILT te starten. Ze heeft veel podiumervaring en combineert theatervormen om interactie met het publiek op te bouwen.

lees verder

verteltheater

Henriëtte de Graaf neemt u mee naar de wonderlijke wereld van de fantasie. Zij vertelt, reist rond met haar oude koffers, waaruit uw verhalen kunnen komen. In overleg kiest u verhalen, waarmee één verteltheatervoorstelling kan worden gespeeld. Kleurrijke muziek kan de voorstelling ondersteunen. Verteltheater is zakelijk en voor speciale particuliere gelegenheden in te zetten.

lees verder

verhalendiner

Als ZILT spreekt, dan spreekt Henriëtte met haar jarenlange podiumervaring waarin ze haar sporen verdiend heeft. Zij kan uw zakelijke lunch, diner of jubileum verrassen met verteltheater vooraf en tussen de gangen door. Koffers met  verhalen nemen u mee door de verbeelding. Er kan op maat gemaakt worden, de vraag van de opdrachtgever wordt herkenbaar verwerkt.

lees verder

oudejaars voorstelling

In deze voorstelling, ook geschikt in adventtijd en rond kerst neemt Henriëtte de Graaf u mee op reis met bekende en onbekende verhalen uit de literatuur, passend bij de tijd van het jaar. Verhalen 'voor onderweg', omdat ze gaan over universele levensthema's zoals verlangen, eenzaamheid, liefde en geluk. Herkenbaar, met plezier gespeeld, soms schurend, in een decor van oude koffers.

lees verder
error: Content is protected !!