ken je drijfveren

ken je drijfveren, workshop

drijfveren, boeiend en functioneel

Je drijfveer kennen en van daaruit keuzes maken is boeiend en uitdagend. Wat vraagt het om in de huidige tijdsgeest werkinhoudelijke keuzes te maken?

Wat inspireert jou en wanneer sta jij in je kracht? Als je, als team, van elkaar weet wat ieders drijfveren en inspiratiebronnen zijn, kun je hier als team gebruik van maken. Als je je bewust bent van je eigen en elkaars drijfveren, is er meer draagvlak voor samenwerking en beïnvloeding van elkaar. Je kunt meer gebruik maken van elkaars kwaliteiten en uniciteit.

dna, meerwaarde en handtekening

In deze workshop ga je individueel en met elkaar het DNA van jouw eigen drijfveren en je meerwaarde helder krijgen. Naast uitwisseling is het een bron van inspiratie.

persoonlijk, pro-actief, perspectief en professioneel

Afsluitend met een korte presentatie waarin je vanuit je drijfveren middels deze vier woorden de ander weet mee te nemen in je uniciteit en meerwaarde. Jouw eigen persoonlijke handtekening.

Deze workshop is geschikt voor HR professionals, verandermanagers, teams en afdelingen en duurt 1 dagdeel. Andere tijden zijn ook mogelijk.

In sommige werksituaties kunnen individuele trajecten nodig zijn. Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Onder organisatieontwikkeling vindt u tal van andere programma's

Drijfveren helder krijgen? Neem gerust contact op.

‘Door de workshop ontstond er meer inzicht en een grotere drive’

'De deelnemers hebben elkaar door deze workshop op een andere manier ontmoet. Er ontstond meer inzicht en dat heeft de samenwerking positief beïnvloed.'

G. Lonkhuijzen, PO onderwijs

lees meer reacties

workshop ken je drijfveren