teambuilding

teambuilding

teamspirit

Teamspirit ervaren is belangrijk. Juist in | na deze 'Coronatijd'. In deze zakelijke workshop teambuilding  creëer je met elkaar een gemeenschappelijk toekomstgericht beeld, vol plezier en teamenergie. Met frisse samenwerking.

werkwijze

In deze workshop teambuilding wordt er aan één gemeenschappelijk beeld gewerkt, toekomstgericht vertrekkend vanuit ieders eigen perspectief of ervaring tot de organisatie.
Theaterspelvormen, storytelling en 'out of the box' denken worden ingezet en creëren beweging.
De investering is afhankelijk van  duur van de workshop teambuilding, de groepsgrootte en afhankelijk van de te behalen doelstellingen opdrachtgever. Dat kan al vanaf €845 exclusief btw.

storytelling; verhalen informeren, binden en geven richting.

Ieders verhaal heeft  betekenis voor de organisatie en betekenis voor de collega zelf. Met beelden over het verleden en beelden van de toekomst. Het maken van een gemeenschappelijk toekomstgericht beeld levert een belangrijke impuls voor optimale samenwerking en teamspirit.
Wat leeft er momenteel onder de collega's?
Het kan belangrijk zijn om juist nu collega’s op een ‘andere manier te ontmoeten’. Het huidige online werken heeft nieuwe werkwijzen opgeleverd. Echter het persoonlijke contact, gehoord en gezien worden is wezenlijk voor werkplezier. Een workshop vol spelplezier en humor.

resultaat

  • Met elkaar een gemeenschappelijk beeld gecreëerd,  toekomstgericht.
  • Hernieuwde frisse kennismaking met collega's.
  • Eventuele (complexe) processen na een verandering of reorganisatie kunnen een plaats krijgen
  • Collega's heb je door de verrassende werkvormen 'op een andere manier ontmoet', welke nieuwe inzichten en een betere samenwerking opleveren.
  • Heb je  lol met elkaar gehad, welke een goede teamenergie  en verbinding genereert.

 

teambuilding in coronatijd

Vanuit de RIVM maatregelen is sinds 1 maart 2021 teambuilding binnen één organisatie weer mogelijk tot een groep van 30 personen.
Uiteraard op 1,5 meter afstand. Dit geldt als de teambuilding op de eigen locatie kan plaatsvinden.
In de teambuilding van ZILT kan er  bij opdrachten ook buiten gewerkt worden. ZILT verzorgt al 21 jaar met veel plezier inhoudelijke teambuilding. Nieuwsgierig naar de reviews van opdrachtgevers? Welkom!

De programma's  teamontwikkeling gaan in op effectieve duurzame samenwerking, het potentieel binnen teams optimaal benutten, kwaliteiten helder krijgen en talentontwikkeling in maatwerk programma's.

met een collega werken op het water?

ZILT biedt programma's aan op het water vanaf voorjaar 2021. Geïnspireerd werken samen met een collega?

 teambuilding ervaren of vragen, neem gerust contact op:

 

0317 316830
info@ziltversterkt.nl

 

 

‘Een geweldig gezamenlijk beeld gecreëerd met elkaar’

'Na deze dag voelde het als één team. De energizers tussendoor gaven een goede energie. Met verbinding onderling en ruimte voor ieders verhaal en emoties. Henriëtte wist een goede verbinding te maken met en tussen de diverse groepen.'

F. van der Woude, Customer service manager DSM

 

lees meer reacties

Workshop teambuilding