teambuilding

teambuilding

teamspirit

Teamspirit ervaren en bovenal vasthouden is belangrijk. Deze workshop teambuilding is voor teams en organisaties waar 'neuzen dezelfde richting op moeten', meer teamspirit ervaren mag worden of als inhoudelijke teambuilding in te zetten. Een workshop vol spelplezier.

Wat leeft er onder de medewerkers?
Het kan belangrijk zijn om collega’s op een ‘andere manier te ontmoeten’. Gehoord en gezien worden is wezenlijk om werkplezier te ervaren.

werkwijze

In deze workshop teambuilding wordt er aan één gemeenschappelijk beeld gewerkt, toekomstgericht vertrekkend vanuit ieders eigen perspectief of ervaring tot de organisatie of het bedrijf.
Theaterspelvormen, storytelling en 'out of the box denken' worden ingezet en creëren beweging.  De duur van de workshop teambuilding is variërend van 5 - 7 uur, afhankelijk van de vraag opdrachtgever.

resultaat

  • Eventuele (complexe) processen na een  reorganisatie of veranderingsproces kunnen een plaats krijgen.
  • Heeft u met elkaar een gemeenschappelijk beeld gecreëerd,  toekomstgericht.
  • Collega's heeft u door de verrassende werkvormen 'op een andere manier ontmoet', welke nieuwe inzichten of ontdekkingen geven.
  • Gehoord en gezien worden levert betere samenwerking op.
  • Heeft u met elkaar plezier beleefd, welke een goede teamenergie  en verbinding genereert.

 

De workshops en het programma teamontwikkeling gaan in op duurzame samenwerking, het potentieel binnen teams optimaal te benutten en de kwaliteiten helder krijgen. Een maatwerk programma.

De teambuilding ervaren of heeft u vragen, neem gerust contact op:

0317 316830
info@ziltversterkt.nl

‘Een geweldig gezamenlijk beeld gecreëerd met elkaar’

'Individuele teamleden kwamen vanuit ieders eigen verhaal met elkaar tot een geweldig gezamenlijk beeld, vol energie en met plezier in samenwerken'

K. Bunink, GDF SUEZ

lees meer reacties

Workshop teambuilding