teambuilding

teambuilding

teamspirit

Teamspirit ervaren is belangrijk. Juist na deze 'Coronatijd'. In deze zakelijke workshop teambuilding creëer je met elkaar een gemeenschappelijk toekomstgericht beeld, vol plezier en teamenergie. Met frisse samenwerking.

werkwijze, workshop vol spelplezier en humor.

In deze workshop teambuilding wordt er aan één gemeenschappelijk beeld gewerkt, toekomstgericht vertrekkend vanuit ieders eigen perspectief of ervaring tot de organisatie.
Theaterspelvormen, storytelling en 'out of the box' denken worden ingezet en creëren beweging.
De investering is afhankelijk van de duur van de workshop teambuilding, de groepsgrootte en maatwerk met de te behalen doelstellingen opdrachtgever.

storytelling; verhalen informeren, binden en geven richting.

Ieders verhaal heeft  betekenis voor de organisatie en betekenis voor de collega zelf. Met beelden over het verleden en beelden van de toekomst. Het maken van een gemeenschappelijk toekomstgericht beeld levert een belangrijke impuls voor optimale samenwerking en teamspirit.
Wat leeft er momenteel onder de collega's?
Het kan belangrijk zijn om juist nu collega’s op een ‘andere manier te ontmoeten’. Het huidige online werken heeft nieuwe werkwijzen opgeleverd. Echter het persoonlijke contact, gehoord en gezien worden is wezenlijk voor werkplezier. Een workshop vol spelplezier en humor.

resultaat

  • Er is met elkaar een gemeenschappelijk beeld gecreëerd,  toekomstgericht.
  • De gecreëerde story levert een stevige impuls tot samenwerking en teamspirit.
  • Hernieuwde frisse kennismaking met collega's.
  • Eventuele processen na een verandering of reorganisatie kunnen een plaats krijgen
  • Collega's heb je door de verrassende werkvormen 'op een andere manier ontmoet', welke nieuwe inzichten en een hernieuwde samenwerking vol teamspirit opleveren.
  • Heb je lol met elkaar gehad, welke een goede teamenergie  en verbinding genereert.

 

ZILT verzorgt al 22 jaar met veel plezier inhoudelijke teambuilding. Nieuwsgierig naar de reviews van opdrachtgevers? Welkom!

teamontwikkeling

Naast teambuilding zijn er de programma's  teamontwikkeling   Deze gaan in op effectieve duurzame samenwerking, het potentieel binnen teams optimaal benutten, kwaliteiten helder krijgen en talentontwikkeling in maatwerk programma's met ruime keuze.

met een collega werken op het water?

ZILT biedt programma's aan op het water vanaf voorjaar 2022. Geïnspireerd werken samen met een collega?

 teambuilding ervaren of vragen, neem gerust contact op:

 

0317 316801
info@ziltversterkt.nl

 

 

‘Een geweldig gezamenlijk beeld gecreëerd met elkaar’

'Na deze dag voelde het als één team. Met elkaar veel plezier en energie ervaren tijdens de inhoudelijke teambuilding die op maat was ontwikkeld naar onze doelstellingen. De grote diversiteit aan passende werkvormen waren interactief en verbindend. Er was veel kennis van de doelgroep en de begeleiding was persoonlijk en professioneel'

E. de Vrind, teamleider ICLON Universiteit Leiden

lees meer reacties