ZILT zet intrinsieke motivatie in beweging

organisatieontwikkeling

Bedrijven en organisaties zijn constant aan het bewegen door veranderingen, reorganisaties. Velen vinden innoveren nuttig, echter veranderen kan lastig zijn. Dat kan een wissel trekken op betrokkenen in en rond organisaties: medewerkers, managers, leidinggevenden, stakeholders.

ZILT haalt intrinsieke motivatie naar boven om te veranderen en werkvormen om positieve energie te genereren.

ZILT beweegt

ZILT brengt teams in beweging en maakt processen wendbaar en flexibel. Deelnemers aan het veranderingsproces weten daarna weer wat hen beweegt. Weten wat ze kunnen, waarin ze excelleren, waaruit ze kracht kunnen vinden. En dat maakt trots. En dat is een plezierig gevoel.

ZILT  gebruikt onder meer theater-en storytelling vormen om schurende kwesties los te maken en energie te laten stromen. In teambuilding, teamontwikkeling, talentontwikkeling, out of the box denken, drijfveren helder krijgen en individuele trajecten.

ZILT maakt zichtbaar, non-conformistisch

Het uitgangspunt is hierbij het scheppen van vertrouwen, waardoor verbinding en beweging in en tussen teams gecreëerd wordt. Van mogelijke weerstand naar commitment. De manier van werken daagt uit, maakt bevlogen, verhoogt prestaties en maakt zichtbaar wat onzichtbaar was. En daarmee kan uw organisatie floreren.

Ik wil het maatwerk van ZILT ervaren:

0317 31 68 01
info@ziltversterkt.nl

 

‘Na deze dag voelde het als één team. De energizers tussendoor gaven een goede energie’

'Na deze dag voelde het als één team met verbinding met elkaar en ruimte voor ieders verhaal en emoties. Henriëtte wist een goede verbinding te maken met en tussen de diverse groepen. De energizers tussendoor gaven een goede energie.'

F. van der Woude, Customer service manager DSM

lees meer reacties

teambuilding

Workshop Teambuilding

Teamspirit ervaren en bovenal vasthouden is belangrijk. Deze workshop is voor teams en organisaties waar 'de neuzen dezelfde richting op moeten', meer teamspirit ervaren mag worden of als inhoudelijke teambuilding in te zetten. Wat leeft er onder medewerkers? Gehoord en gezien worden is wezenlijk om werkplezier te ervaren. Een workshop vol spelplezier, doelgericht.

lees verder

teamontwikkeling

teamontwikkeling

Het programma teamontwikkeling is toegespitst op uw vraag. Werkplezier en energie voelbaar maken gericht op enthousiaste en duurzame samenwerking. Het potentieel binnen teams optimaal benutten en de kwaliteiten en valkuilen helder krijgen binnen de teams, waar ligt de kracht. Hiermee komt er ook meer innovatie slagkracht en daarmee kan uw organisatie veranderen en floreren.

lees verder

talentontwikkeling

Leven vanuit passie gaat meer in 'flow' en kan u werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke 'tool' om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Passie geeft ruimte voor andere ideeën en nieuwe perspectieven. Uw eigen ideeën en ervaringen gaat u bundelen wat kan leiden tot een krachtig nieuw proces van ontdekken.

lees verder

corporate storytelling

Met een verhaal kun je toekomstige veranderingen in organisaties of reeds genomen beslissingen verbeelden. Ook kun je met verhalen de organisatiecultuur onderzoeken. Storytelling in zakelijk perspectief. Wat betekenen deze verhalen en welke beelden leven er? Een gezamenlijk toekomstgericht beeld kan gecreëerd worden. Corporate storytelling.

lees verder

out of the box

Creativiteit is de bron van innovaties. Organisaties zijn constant aan het bewegen door veranderingen. Creatief denken kan problemen in mogelijkheden omzetten, zorgt voor nieuwe verbindingen en andere inzichten. Dit 'out of the box' programma genereert energie en daagt jezelf, collega's of betrokken partijen uit. Eyeopeners ervaren en een andere mindset wordt gecreëerd.

lees verder

ken je drijfveren, workshop

Je drijfveer kennen en van daaruit veranderen en keuzes maken

Je drijfveer kennen en van daaruit veranderen en keuzes maken is boeiend en uitdagend. Wat inspireert jou en wanneer sta jij in je kracht? Als je je hiervan bewust bent, kun je deze beïnvloeden en gebruik maken van elkaars kwaliteiten en uniciteit. In deze workshop ga je het DNA van jouw drijfveren en meerwaarde helder krijgen, een bron van inspiratie. Je eigen persoonlijke handtekening.

lees verder

innovatie slagkracht managers

Motivatie bij veranderen

Wie zou er niet verleidt willen worden om alle registers open te zetten, creatieve ideeën te laten stromen gericht op innovatie? In iedere organisatie zitten innovatieve medewerkers, collega's vol goede ideeën. Voor managers kan het lastig zijn om teams mee te laten bewegen bij transities. Ondernemerschap creëren bij collega's verhoogt betrokkenheid in veranderingsprocessen.

lees verder

individueel traject

Motivatie bij veranderen

Afgelopen jaren kwam de vraag of ZILT ook individuele trajecten bood. Eenvoudig weg omdat er oog is voor complexe processen, ook binnen organisaties. Henriëtte creëert een setting van kijken naar mogelijkheden. Ze hecht aan een persoonlijk benadering, zal mensen op individueel niveau verrassen met hun eigenheid & talent waarmee nieuw perspectief op ontwikkeling gecreëerd wordt.

lees verder