‘no guts, no glory’

spreken in het openbaar

Op alle niveaus en op ieder moment moeten we anderen kunnen meenemen in toekomstbeelden, doelstellingen of onze passie. Voor een goede presentatie is vertrouwen nodig. In jezelf en in je verhaal. ZILT geeft vertrouwen om stevig te staan, om eigenzinnig een boodschap over te brengen: bij de opbouw van het verhaal, het loslaten van techniek en de bijzondere kracht van lichaamstaal. ZILT zet beproefde theatervormen in en boort je lef aan

effectief presenteren met flair

Enthousiast presenteren met impact en ontspannen te staan voor een klein of groot publiek is te leren. ZILT laat de spreker bewust worden van de boodschap die uitgedragen wordt. En van de uitwerking en indruk van de presentatie op het publiek. Bewust van eigen authenticiteit en waar nodig angst te overwinnen met humor.

Podium presentatie vraagt om interactie met het publiek, onderscheidend presenteren. Eigen regie houden, juist in interactie met het publiek is daarbij van groot belang.
ZILT biedt executive presentatiecoaching om bedrijfsveranderingen, uw passie of onderneming te leren presenteren.  Managers, CEO’s, CFO’s, ondernemers, vrije beroepsgroepen, auteurs en kunstenaars leren succesvol en zelfbewust in het openbaar te spreken. Ook tijdens een presentatie meerdaagse.

storytelling in zakelijk perspectief

Met verhalen kun je een reis door de tijd maken, toekomstige veranderingen in organisaties of reeds genomen beslissingen plaatsen en verbeelden.
Ook kun je met verhalen de organisatiecultuur onderzoeken. ZILT wil die verhalen boven tafel krijgen, laten vertellen en verbeelden zodat ze een bijdrage kunnen leveren aan uw organisatie of team.

Graag willen staan voor publiek ? Neem gerust contact op:

0317 316801
info@ziltversterkt.nl

 

‘Henriëtte laat je excelleren vanuit je eigen kracht’

'Vanuit mijn werk in het bedrijfsleven heb ik veel trainingen gevolgd, maar weinig staan zo dicht bij jezelf als deze manier van werken. Haar benadering en actieve vernieuwende werkvormen onderscheiden haar. Zij laat je, zonder enig oordeel, excelleren vanuit je eigen kracht.'

A. Melenhorst, Manager Marketing Projects Elekta

lees meer reacties

effectief presenteren

Spreken in het openbaar

Effectief presenteren is uw organisatie, verhaal of product goed neer zetten. ZILT verstaat de kunst om u overtuigend en geïnspireerd uw verhaal te leren presenteren. Het resultaat is ontspannen spreken, uw publiek te boeien, interactie op te bouwen zonder de regie te verliezen. U weet te improviseren, bent over spreekangst heen en ervaart geen fysieke ongemakken.

lees verder

podiumpresentatie

Podiumpresentatie vraagt om interactie met het publiek, onderscheidend presenteren. Een slechte presentatie is geen optie. Ruimte durven nemen, uw publiek inspireren. U leert uw boodschap over te brengen, het loslaten van techniek en de bijzondere kracht van het fysiek. Het effect van staan in theaterlicht, in de kleinste details zult u ervaren wat belangrijk is.

lees verder

executive presentatiecoach

Voor een geïnspireerde presentatie is vertrouwen nodig. ZILT geeft vertrouwen om stevig te staan, eigenzinnig uw boodschap over te brengen. Een eigen beproefde theatermethode bij de opbouw van uw verhaal, het loslaten van techniek, de geheime kracht van lichaamstaal, het kantelmoment. U boort lef aan, ervaart plezier in eigen gezonde drive, met effect en doelgericht.

lees verder

storytelling in zakelijk perspectief

Met storytelling kun je toekomstige veranderingen verbeelden of de organisatiecultuur onderzoeken. Met corporate storytelling kan ZILT die verhalen boven tafel krijgen en een bijdrage leveren aan een eventueel verandertraject. Verhalen informeren, binden en geven richting en kunnen tot een nieuw perspectief leiden. Een slogan of belofte kan de uitkomst zijn.

lees verder

TEDx sprekerscoach

TEDx talks zijn kansen. Jouw idee gefocust de wereld in sturen waarbij je jouw publiek nieuwsgierig maakt en interesseert. Dat vraagt een goede voorbereiding. Als officiële TEDx sprekerscoach inspireer en begeleid ik je graag met de opbouw van de tekst en jouw podiumpresentatie. Waarbij ik theaterwerkvormen zal inzetten die werken en je met lef en succes laten spreken.

lees verder

presentatie- en storytellingweekend

Workshop storytelling

In deze weekend workshop storytelling gaat u aan de slag met beeldend vertellen, inspireren en overtuigen met uw verhaal. U neemt uw publiek mee in de verbeelding en leert interactie op te bouwen. Vertelstructuur, fantasietraining en presentatie komen aan de orde. U ervaart de verbinding met het verhaal vanuit eigen drijfveren en bron. Plezier en durf aanboren verzekerd.

lees verder