verteltheater

verteltheater voorstelling

koffers & wonderlijke wereld van de fantasie

Henriëtte de Graaf neemt u mee naar de wonderlijke wereld van de fantasie. Zij vertelt, reist met haar oude koffers, waaruit uw verhalen kunnen komen.
In overleg kiest u verhalen, waarmee één verteltheatervoorstelling kan worden gemaakt. Kleurrijke muziek kan de voorstelling ondersteunen.

verteltheater zakelijk

Verteltheater is zakelijk in te zetten, in het kader van een opening of afsluiting van een conferentie of studiedag, een reorganisatie of afscheid van een van uw medewerkers. Combineren met dagvoorzitterschap is mogelijk waar ook energizers uw publiek kunnen meenemen. Het samen opnieuw beleven van markante gebeurtenissen, de historie van de organisatie kunnen een krachtig middel zijn tot binding.

Voorbeelden:
- Provincie Zeeland, het aanbieden van het eerste kistje zeekraal, cultuurhistorisch, waarin alle betrokken partijen een rol kregen. Van een Teler van Zeekraal tot Michelinster restauranthouder. Van Hogeschool Zeeland voor onderzoek tot Europees Parlementariër.
- DSM, opening teamontwikkeling dag waarin het veranderingsproces van de diverse afdelingen en de stem van de medewerkers werd gehoord en genoemd. Tevens werd het programma storytelling in zakelijk perspectief verzorgd.
- IVN Utrecht, afscheid met verbeelding en verrassing van een medewerker 25 jaar werkzaam op Landgoed Oostbroek.

speciale gelegenheden verteltheater particulier

Als u uw feest, bijzondere gelegenheid iets persoonlijks en verrassends wil meegeven, waarin u uzelf herkent.

Enkele voorbeelden die volledig op vraag en maat verzorgd zijn:
- Huwelijk: over de dag verspreid en geïntegreerd met kunstprogramma, drie verhalen met stijlvolle afsluiting.
- Vijftigste verjaardag: ontmoeting tussen vrienden waarin 'levenskunst', inspiratie en creëren centraal stond.
- Vijfentwintig jarig jubileum: op een mooie buitenlocatie genodigden 'verleidt' tot het vertellen van anekdoten over het  paar en verteltheater op maat.

Werkwijze

Een zorgvuldig proces staat daarbij voorop, waarin betrokkenen vooraf worden meegenomen. In de voorstelling herkent de opdrachtgever zijn vraag en worden (persoonlijke) ontwikkelingen verwerkt. Uw publiek kan desgewenst interactief meegenomen worden.

Geïntegreerd met live muziek met een violiste die vrolijke klanken speelt is mogelijk.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op, ik informeer u en denk graag mee.

‘Henriëtte de Graaf weet je mee te nemen op de meest fantastische reizen door de verbeelding’

'Met veel fantasie gaat zij op stap en de Graaf houdt de spanning tot het einde vast. Het publiek is in haar ban, ze vlindert soms van de ene hoek naar de andere zonder dat haar bewegingen kunstmatig zijn.'

uit de Pers, De Gelderlander

lees meer reacties

Verteltheater voorstelling

 

error: Content is protected !!