verandermanagement VU, review

Hoe leuk als de VU Amsterdam, VrijeUniversiteit, waarde hecht aan nou net een review van jouw organisatie. Mijn review vanuit ZILT staat op de VU site

In 2019 volgde ik de postacademische leergang Verandermanagement. Voor mijn opdrachtgevers wil je het verschil maken met nieuwe inzichten, onderzoeken om deze resultaatgericht te kunnen inzetten in veranderingsprocessen. De opleiding omvatte de volgende onderdelen: cultuurverandering, culturele interventiestrategieën, organisatiedynamiek, veranderingen en aannames, veranderdynamiek; perspectieven op interveniëren en veranderen.

narrative of change en cultuurverandering

Vooral de geweldige hernieuwde wetenschappelijke inzichten ook over storytelling welke ik al bijna 20 jaar resultaatgericht inzet voor opdrachtgevers als interventie van betekenis.
De Narrative of change, analyses rondom cultuurverandering van organisaties en de grand narratives of change die inhoudelijke en proces gericht gestuurd kunnen worden in veranderingsprocessen. Een wetenschappelijke eye-opener.

De leergang heb ik afgesloten met een onderbouwd onderzoek welke ik in een paper heb beschreven resulterend in aanbevelingen voor de organisatie. Met een certificaat verandermanagement VU heb ik deze studie met goed resultaat afgesloten.

Verandermanagement is een leergang van de Post-academische opleiding Governance, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

najaar 2021 start een nieuwe leergang verandermanagement aan de VU. Een aanrader!