Teambuilding storytelling, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Storytelling en teamwork voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

ZILT theaterwerk verzorgde in november 2015 een storytelling teambuilding workshop waarbij samenwerking belangrijk is.

De organisaties Duurzaam Door DD, Duurzaam Spoor- en Grond- Weg en Waterbouw DuurzaamGWW en Platform biodiversiteit, Ecosystemen & Economie Platform BEE zijn in 2014 gefuseerd in Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is een onderdeel van Economische zaken.

Verhalen in zakelijk perspectief; verhalen informeren, binden en geven richting. 

Met een verhaal kunt u een reis door de tijd maken, de organisatiecultuur onderzoeken, toekomstige veranderingen of reeds genomen beslissingen plaatsen en verbeelden. In deze workshop willen we die verhalen boven tafel krijgen zodat ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan het veranderingstraject van de organisatie of team. Voor meer info over dit programma, lees meer….

Opdrachtgevers  die u reeds voor gingen in dit programma: DSM, GDF SUEZ Energie Nederland, Groen Links, WING, Zorg groep Apeldoorn en meer.

Trainer, Inspirator: Henriëtte de Graaf verzorgt sinds 1999 met bevlogenheid en professie workshops en trainingen in het bedrijfsleven, bij overheden & maatschappelijke organisaties. Uit de pers: ‘Al jaren een schatkamer met een krachtig en inspirerend aanbod’ & ‘ZILT zet mensen in beweging’  Lees meer recensies en pers.

Maatwerk of  incompany

Deze workshop kan op maat worden toegepast of als incompanytraject worden aangeboden. Neem gerust contact op voor meer informatie of telefoon 0317 316801. Ik denk graag met u mee.

Workshop presenteren door HJenriëtte de Graaf

 

error: Content is protected !!