ZILT 20 jaar in 2019, vier mee & win!

ZILT performance&veranderingsprocessen viert 20 jaar!

In september 2019 heeft ZILT performance & veranderingsprocessen 20 jaar met plezier en professie opdrachten verzorgd voor haar opdrachtgevers. Het 20 jarig jubileum is mede dankzij de ander en vier ik graag samen!

Feesten doe ik graag samen met opdrachtgevers en jou!

Daarom het volgende;

ZILT dienst winnen? een teambuilding ter waarde van
€ 2000 of executive presentatiecoaching op het water?

Jezelf met je onderneming onderscheiden hoort bij anno 2019. ZILT golft van zoet naar zout en andersom, is gedurfd, nemen je mee op reis. Nieuwsgierig? Je kunt met jouw team, bedrijf of organisatie een een ZILT dienst binnenhalen met jou/jullie creatief denken. En uiteraard mag je ook voor een ander product van ZILT kiezen zoals podiumpresentatie, ‘out of the box’ denken, corporate storytelling, energizer congres, talentontwikkeling of een andere workshop of training van ZILT.

Hoe doe je mee? Bericht mij waarom jouw team of organisatie een ZILT dienst wil binnenhalen. En dat kan met van alles zijn; een creatief idee, teambuilding na een transitieproces, budget te kort, effectief moeten kunnen presenteren of een verrassing voor een collega die een afscheid neemt. Schrijf je motivatie óf fotografeer een ‘kekke’ foto met een ZILT uitstraling. Leef je uit! De meest originele inzending wint. Stuur jouw inzending voor 31 november 2019 naar hdegraaf@ziltversterkt.nl

Moeilijk? Welnee! Gewoon meedoen! Welkom!

Overall view in ballonvaart

Frisse wind door de haren of organisatie en een overall view?
In mei heb ik uit mijn opdrachtgeversbestand 20 (plus 5) organisaties getrokken die ik een persoonlijke brief met  een lot heb toegestuurd in het kader van het ZILT jubileumjaar. Zij dongen mee voor een mogelijke ballonvlucht voor 2 personen, rond de langste dag van het jaar in 2019. De lotnummers 0377, 0533, 0598, 0531, 0050 hebben een ballonvaart gewonnen.

 

error: Content is protected !!