workshop presenteren voor wagenings vrijwilligerscentrum

workshop de kunst van het presenteren, maandag 4 maart  2019, 19.30 – 22.00 uur

effectief presenteren

Onderscheidend en effectief presenteren is jouw organisatie, product of vraag goed neer zetten. Een slechte presentatie is geen optie als je jouw verhaal naar de buitenwereld moet presenteren. ZILT verstaat de kunst om je geïnspireerd jouw verhaal te leren presenteren.

raadslid of sponsorcontact boeien

Het resultaat is ontspannen spreken voor jouw sponsorcontact, een raadslid te boeien en interactie op te bouwen, zonder de regie te verliezen. Het loslaten van techniek en de bijzondere kracht van lichaamstaal wordt helder. Je weet te improviseren en durft ruimte te nemen.

elevatorpitch

Eind van de avond staat uw elevator Pitch. De workshop is sprankelend, effectief en licht. Welkom!
De workshop wordt verzorgd door Henriëtte de Graaf, ondernemer ZILT performance & veranderingsprocessen. Henriëtte denkt in kansen, werkt non-conformistisch en haar werkvormen uit theater en storytelling zijn verrassend. Sinds 1999 begeleidt ZILT mensen, teams en bedrijven in het spreken in het openbaar. Haar eigen podiumervaring weet zij geïnspireerd in te zetten. Zij spreekt op congressen, verzorgt dagvoorzitterschap en speelt zakelijke verhalendiners.

Aanmelden uiterlijk 25  februari 2019  via het vrijwilligerscentrum Wageningen
Deelname is kosteloos
voor deelnemers die vrijwilligerswerk in Wageningen verzorgen. De workshop vindt plaats in het theater van de bibliotheek in Wageningen.

Welkom!

error: Content is protected !!