verandermanagement aan de VU

verandermanagement

Superblij met behalen van certificaat Verandermanagement aan de VU

Voor mijn opdrachtgevers wil ik het verschil maken. Jezelf blijven ontwikkelen met nieuwe inzichten, onderzoeken om deze resultaatgericht te kunnen inzetten in veranderingsprocessen.

narrative of change en cultuurverandering

Vooral de geweldige hernieuwde wetenschappelijke inzichten ook over storytelling welke ik al bijna 20 jaar resultaatgericht inzet voor opdrachtgevers als interventie van betekenis.
De Narrative of change, analyses rondom cultuurverandering van organisaties en de grand narratives of change die inhoudelijke en proces gericht gestuurd kunnen worden in veranderingsprocessen.

De leergang heb ik afgesloten met een onderbouwd onderzoek welke ik in een paper heb beschreven resulterend in aanbevelingen voor de organisatie.

Verandermanagement is een leergang van de Post-academische opleiding Governance, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Zit uw organisatie of afdeling in een transitie of heeft u interesse, neem gerust contact op, ik denk graag met u mee. Juist ook op het snijvlak van team- en organisatie ontwikkeling. Welkom!

error: Content is protected !!