Presentatieworkshop | Storytelling meerdaagse 2023

workshops Storytelling 2023 met open inschrijving

Data 2023

Vrijdag 31 maart 19.30– zondag 2 april 16.00 2o23

óf

Woensdag 22 november 19.30 – vrijdag 24 november 16.00 2023

In één weekend of meerdaagse workshop de kracht van storytelling en presenteren ervaren?

Je ‘durf’ aanboren en uw (zakelijke) publiek meenemen in de verbeelding. De vernieuwende werkvormen met effectief resultaat onderscheiden naast de persoonlijke manier van werken.
De theaterwerkvormen, storytelling- en presentatievormen zullen u verrassen.
Inhoud van het programma en uw resultaten na deze inspirerende dagen vindt u op een andere pagina van deze site. De meerdaagse of weekend zijn geheel verzorgd met een eigen kamer, heerlijke maaltijden, consumpties met en/ of zonder alcohol op een prachtige accommodatie.

Onder ‘spreken in het openbaar’ op deze site vindt u tal van programma’s zoals podiumpresentatie, executive presentatiecoach, effectief presenteren en corporate storytelling.  Welkom!

stichting Jarige Job

Ieder kind verdient een verjaardag. Henriëtte  schenkt tien procent van de opbrengt van het programma aan Stichting Jarige Job. Het Klooster verdubbelt dit bedrag. In Nederland zijn er ieder jaar 80.000  kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school.

 

error: Content is protected !!