Presentatieworkshop | meerdaagse Storytelling 2021

workshops Storytelling | Presenteren 2021 met open inschrijving

vrijdag 11 juni 19.30 – zondag 13 juni 16.30 2021  Volgeboekt

óf

Woensdag 30 juni 19.30 – vrijdag 2 juli 16.30 

óf

woensdag 1 december 19.30 – vrijdag 3 december 16.30 2021

In één weekend of meerdaagse workshop de kracht van storytelling en presenteren ervaren?

Je ‘durf’ aanboren en uw (zakelijke) publiek meenemen in de verbeelding. De vernieuwende werkvormen met effectief resultaat onderscheiden naast de persoonlijke manier van werken.
De theaterwerkvormen, storytelling- en presentatievormen zullen u verrassen.
Inhoud van het programma en uw resultaten na deze inspirerende dagen vindt u op een andere pagina van deze site. De meerdaagse of weekend zijn geheel verzorgd met een eigen kamer, heerlijke maaltijden, consumpties met en/ of zonder alcohol op een prachtige accommodatie.

Onder ‘spreken in het openbaar’ op deze site vindt u tal van programma’s zoals podiumpresentatie, executive presentatiecoach, effectief presenteren en corporate storytelling.  Welkom!

stichting Jarige Job

Ieder kind verdient een verjaardag. Henriëtte  schenkt tien procent van de opbrengt van het programma aan Stichting Jarige Job. Het Klooster verdubbelt dit bedrag. In Nederland zijn er ieder jaar 80.000  kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school.

 

error: Content is protected !!