lvvp congres, zilt verzorgt ‘energizer’ & workshop ‘ondernemerschap’

Gepassioneerd ondernemen. Met veel plezier heb ik op het LVVP congres in de Rijtuigenloods in Amersfoort de workshop Ondernemerschap vol passie  naast een actieve ‘Energizer’ na de lunch verzorgd.

De titel van het congres voor GGZ-professionals is ‘Laat je niet kennen’

Ondernemen vanuit passie. Ondernemerschap is boeiend en uitdagend. Wat vraagt het anno 2019 voor een therapeut om ondernemer te zijn? In deze interactieve workshop word je meegenomen in de bevlogenheid van de spreker. Henriëtte geeft inmiddels 19 jaar met groot enthousiasme vorm aan haar onderneming ZILT. Vele opdrachtgevers binnen maatschappelijke instellingen, overheden, bedrijfsleven en in het hbo. Inhoud:

  • Wat vraagt het anno 2019 om ondernemer te zijn?
  • Hoe geef je vorm aan de toekomst en wat is belangrijk om helder te hebben voor de komende jaren? Laat je ‘niet’ kennen.
  • Je leert kijken naar de eigen propositie van jouw onderneming. Waar ligt je uniciteit en hoe zet je deze in de markt?
  • Wat inspireert jou en kom je innerlijk los van de ‘caseload-regelgeving’?

Door: Henriëtte de Graaf , ondernemer ZILT.

Haar manier van werken is fris en ze creëert een setting bij de deelnemers van kunnen en durven experimenteren. Haar kracht ligt in het kijken naar mogelijkheden, het klantgericht werken en kunnen overzien van complexe processen, waarbij verbinding belangrijk is. Henriëtte heeft de Master ‘Methodiek, Beleid en Innovatie’, de HBO-welzijnswerkopleiding en een Theaterregieopleiding afgerond. Aan Nijenrode Businessuniversiteit volgde zijn de blendedclass Veranderen & Vernieuwen. Zij heeft opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, overheden, maatschappelijke instellingen en onderwijs.

error: Content is protected !!