presentatie- en vertelweekend

‘stel je voor’ weekendworkshop storytelling.

inspireren, overtuigen en verbinding met uw publiek.

In deze weekendworkshop presenteren gaat u zelf aan de slag met beeldend vertellen en presenteren. U neemt uw publiek mee in de wereld van de verbeelding en u boeit. U leert te inspireren en te overtuigen met uw verhaal.

Inhoud

De basis van vertellen, vertelstructuur, fantasietraining en presentatie komen aan de orde. U leert middels improvisatie uw presentatie naar eigen hand te zetten, interactie met uw publiek op te bouwen en de ruimte optimaal te gebruiken. Naast improvisatie wordt er ook gewerkt met bestaande verhalen. U gaat op zoek naar verbinding met het eigen verhaal vanuit drijfveren en bron. Uw eigen fantasie, creativiteit en durf boort u aan.

Resultaten

  • U weet ontspannen te spreken en uw publiek te boeien, te inspireren.
  • U leert en past toe, wat een goede opbouw van een verhaal nodig heeft.
  • U leert interactie op te bouwen met uw publiek en de regie vast te houden.
  • U weet te overtuigen of uw impact te vergroten.
  • U weet te improviseren, uw presentatie naar eigen hand te zetten.
  • U zult ervaren dat u plezier beleeft in vertellen en uw vertrouwen vergroot in presenteren.
  • U leert verhalen gebruiken als beeld, om ‘aan te raken’, om iets onder de aandacht te brengen, te verduidelijken of een toekomst perspectief te schetsen.

 

Vorm

Naast improvisatie en fantasietraining wordt er gewerkt met bestaande verhalen. Rekwisieten, beeldende kunst, spel, kleurgebruik kunnen inspiratiebronnen zijn die in de geheel verschillende werkvormen gebruikt zullen worden.
Ervaring is niet nodig, u steekt in op uw eigen niveau. Tijdens deze meerdaagse is gebleken dat niveau verschil en ervaring onderling geen invloed hebben op uw ontwikkeling in de kunst van het vertellen.

voor wie

Voor een ieder die zich aangesproken voelt tot het presenteren en vertellen, beroepsmatig of in eigen kring. Geschikt voor managers, adviseurs, docenten, zelfstandige professionals, studenten en particulieren.

accommodatie in klooster

Deze presentatiedagen worden aangeboden in het Dominicanenklooster in Huissen, nabij Arnhem. U ervaart er zowel vaart als verstilling. De banken in de kloostertuin met haar oude rode beuk een heerlijke plek. U overnacht op een kamer en de uitstekende maaltijden met de deelnemers gaan in het ritme van het klooster.

data in 2019 

Vrijdag 14 juni 19.30 – zondag 16 juni 16.30
óf
vrijdag 29 november 19.30 tot zondag 1 december 16.30

Kosten
Klooster hanteert inkomensafhankelijke tarieven van € 297,- tot € 399,-  Inclusief Programma, materialen, overnachtingen, alle consumpties en heerlijke maaltijden. Opgave Dominicanenklooster Huissen.

Welkom!

‘Afwisselend programma waarin veel ervaren en doen op de juiste momenten tot groot resultaat hebben geleid’

'Het programma bood energizers waardoor de werkenergie hoog bleef. Henriëtte heeft persoonlijke aandacht voor de deelnemers en haar wijze van advies geven is erg prettig; opbouwend, duidelijk met veel tips en praktisch toepasbaar.'

A. Jansen, Leidinggevende Corporatiesector

lees meer reacties