talentontwikkeling

‘De passie en talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat’

'Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. De Passie -en Talentdagen zetten je écht in beweging met een duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen. Een bijzondere ervaring onder zorgvuldige, professioneel én zeer persoonlijke begeleiding van Henriëtte!'

T. Verheijen-Jissink, acteur in het bedrijfsleven

 

beweging & verandering weekendworkshop talentontwikkeling

open inschrijving 2019

flow, excellente kwaliteit en toekomstgericht

Leven vanuit uw passie gaat meer in ‘flow’ en kan u werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke ‘tool’ om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Passie biedt ruimte voor andere ideeën en nieuwe perspectieven. Het geeft ook enorm veel plezier. Uw eigen ideeën en ervaringen gaat u bundelen wat kan leiden tot een krachtig nieuw proces van ontdekken.

creëert energie met verrassende & verdiepende werkvormen

De werkvormen zijn heel gevarieerd en dagen u uit.
Er wordt gewerkt met theaterwerkvormen, gesprek, schrijven, beeldende kunst en literatuur. Uitproberen als proces kan verrijkend werken, uitermate boeiend.
U ontwikkelt nieuwe bewustwording en een andere mindset die u activeren en energie geven.

Inspiratiebronnen worden aangeboord en de stilte van het klooster kan u mooie inzichten opleveren. Het programma raakt aan uw eigenheid. Tijdens deze dagen laat u even los wat u aan het doen bent en maakt u kennis met actieve werkvormen die uw (verborgen) passie en talent aanboren en ervaart u hoe deze in te zetten in uw leven.

uitgangspunt

U hoeft niet creatief te zijn om deze workshop te volgen. Het uitgangspunt is dat een ieder ‘out of the box’ kan denken en creatiever dan verwacht en dat werkt ook. Het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. ‘Go with the flow’

vaart en verstilling in prachtig klooster

Deze dagen worden verzorgd in het prachtige Dominicanenklooster in Huissen.  U ervaart zowel vaart als verstilling tijdens deze workshop. De banken in de kloostertuin vormen met haar oude rode beuk een prettige plek. U overnacht op een kamer in het klooster en de maaltijden met de andere deelnemers gaan in het ritme van het kloosterleven. Een rijke ervaring.

Data 2019:

Vrijdag 29 maart 19.30 tot zondag 31 maart 16.00

of

Vrijdag 1 november 19.30 tot zondag 3 november 16.00

Kosten; Het klooster hanteert inkomensafhankelijke tarieven, variëren tussen  € 297 en € 399  inclusief programma, overnachtingen, maaltijden, alle consumpties en materialen.

Opgave:  via het Dominicanenklooster

Begeleiding door Henriëtte de Graaf

Het is mogelijk om deze workshop in het individuele traject in te zetten of vanuit teamontwikkeling, binnen veranderingsprocessen. Ook kan  deze workshop op maat worden toegepast of als incompany traject worden aangeboden.
Neem gerust contact op voor meer informatie. Ik denk graag met u mee.

info@ziltversterkt.nl

 

‘De talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat’

'Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. De passie -en talentdagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen. Een bijzondere ervaring onder zorgvuldige, professioneel én zeer persoonlijk begeleiding van Henriëtte!'

T. Verheijen, Acteur in het bedrijfsleven