performance & organisatieontwikkeling

ZILT verbindt, verandert, versterkt

Henriëtte de Graaf is een bevlogen resultaatgerichte professional en drijvende kracht achter ZILT.

Met haar veelzijdige aanpak en non- conformistische werkvormen weet ZILT organisaties en haar publiek op een plezierige manier te motiveren. Om beweging te creëren en waar nodig te veranderen.

'Elk individu en iedere organisatie verdient het om te excelleren, krachtig en trots te zijn'. ZILT verbindt, verandert en versterkt.

ZILT 25 jaar in 2024

In 2024 begeleidt ZILT 25 jaar mensen, teams en bedrijven bij veranderingsprocessen, team- en talentontwikkeling en spreken in het openbaar.
ZILT spreekt op congressen, als dagvoorzitter met energizers om uw publiek inhoudelijk te enthousiasmeren.

ZILT staat voor het laten stromen van energie en creativiteit, herkenning en erkenning. Waar het schuurt ziet Henriëtte de Graaf creatieve kansen.

werkvormen verrassend effectief

Haar theaterwerkvormen, storytelling en presentatievormen zijn verrassend.
De programma’s zijn intensief, sprankelend en licht.
En altijd in de gewenste richting. Met productiviteit en effectiviteit in het vizier. ZILT versterkt.

Ik wil het maatwerk van ZILT ervaren:

0317 31 68 01
info@ziltversterkt.nl

‘met ZILT een professionele en bevlogen facilitator’

'Henriëtte geeft situationeel de juiste kaders aan en hanteert daarbij verrassende werkvormen met verzekerd resultaat. Zij is concreet en resultaatgericht - geen sessies van dagen psychologische analyses- maar professioneel gericht op de persoon en het team met respect op weg naar de Next Step.'

I. Grimm, Directeur Bedrijfsvoering Environmental Sciences Group, WUR.

lees meer reacties

Henriëtte de Graaf
bevlogen resultaatgerichte professional

Henriëtte de Graaf
Henriëtte de Graaf heeft een heldere visie op mensen en organisaties en kan bogen op een rijke ervaring. Met haar verrassende eigenheid weet ze haar publiek te bewegen. Ze denkt mee in innovatieprocessen. Zij brengt met haar programma's creativiteit in uw team en organisatie. Deze creativiteit is de motor van innovaties en transitie. Ze geeft mensen, teams en organisaties zelfvertrouwen ook in presenteren.

Henriëtte is een bevlogen schatvinder. Met haar vakkennis, haar persoonlijkheid en creatief denken schept zij een sfeer waarin mensen het beste uit zichzelf en anderen weten te halen. Ze denkt in mogelijkheden en gebruikt werkvormen uit theater en storytelling.

meer over Henriëtte

organisatieontwikkeling

Veranderingsprocessen in bedrijven

ZILT haalt intrinsieke motivatie naar boven om te veranderen en werkvormen om positieve energie te genereren. ZILT brengt teams in beweging en maakt processen wendbaar. Van teambuilding, storytelling, tot 'out of the box denken', deelnemers aan een veranderingsproces weten daarna wat hen beweegt, waarin ze excelleren. Dat maakt trots en creëert flow.

lees verder

 

spreken in het openbaar

Op alle niveaus moeten we anderen kunnen meenemen in toekomstbeelden, doelstelling of passie. Een slechte presentatie is geen optie. ZILT geeft vertrouwen om stevig te staan, om effectief een boodschap over te brengen: bij de opbouw van het verhaal, het loslaten van techniek, de kracht van het fysiek. ZILT zet beproefde theatervormen in en boort uw lef aan.

lees verder

zilt spreekt

Als ZILT spreekt, dan spreekt Henriette met haar jarenlange ervaring waarin ze haar sporen verdiend heeft op het podium. Als dagvoorzitter en spreker neemt Henriëtte de Graaf de deelnemers mee door uw congres. Zij is de energieke verbinder en verzorgt energizers tussen de verschillende presentaties. Zakelijke diners met verteltheater, het verhalendiner en

lees verder

workshops & masterclass

De workshops van ZILT zijn programma's die in een korte tijd tot een groot resultaat kunnen leiden. In de teambuilding ontdekt u hoe u individueel en in teamverband inspirerende oplossingen kunt vinden. Storytelling kan de organisatie cultuur onderzoeken of toekomstbeelden ondersteunen, corporate storytelling. De workshop drijfveren en effectief presenteren zorgen voor

lees verder
error: Content is protected !!